NÄR JOBBET BLIR LIVSSTIL

Hej! 

Jag fick reda på att jag också fick jobbet som reseguide på Tui i sommar. Jag har varit ganska osäker på vad exakt detta kommer att innebära, speciellt eftersom jag heller inte vet var jag ska åka. Jag tänkte höra med dig hur det ser ut med arbetsbördan när man arbetar som reseguide på Tui? Jag har googlat en hel del ang. hur det är att jobba på Tui men jag har fått upp förvånansvärt få resultat. 

Hej! Gud vad roligt! 
 
Du kommer att jobba mycket. Det kommer vara rätt långa dagar (vi snackar easy 10-12 timmar men detta beror lite på vilket koncept du jobbar för!). Skillnaden mellan detta och ett vanligt jobb är att detta blir mer som en livsstil. :-) Förstå mig rätt - men du har ju egentligen ingenting annat förutom jobbet när du är där. Dina kollegor blir ju dina bästa vänner och ni kommer ha SÅ himla roligt att det inte känns som om man jobbar! Du är ledig 1,5 dag i veckan och då kan man strand-hänga osv osv, men den mesta tiden kommer du att hänga på jobbet. 
 
Det är världens härligaste livsstil och det var många gånger under tiden som jag tänkte "jag kommer aldrig aldrig aldrig kunna återgå till ett normalt liv hemma i sverige igen". Nu i efterhand längtar jag ofta tillbaka väldigt mycket. 
 
Så, se det mer som en livsstil. Jag hoppas du kommer trivas! Jag är nästan helt säker! Det är verkligen härligt. Lycka till. <3 
 
Fråga mer mer mer om ni undrar över något! 
 
 
 
 Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3