DU ÄR VERKLIGEN BARA BÄST

Hej vännerna. <3
 
För att göra lång story short: jag blev döförkyld där nånstans i slutet på feb och slösade 90% av mitt wifi till att slötitta på allting som finns på alla streamingkanaler nånsin SÅ jag snålade med långsamt internet där i slutet av månaden och det kändes mer värt att lägga det på typ youtube (nu har jag nog sett allt som går att se där lol) än att lägga det på att skriva på den här lille blöggen. 
 
Men nu jävlar!!! 
 
Som vanligt glider jag in med lite nakenporträtt men det är no joke mitt största intresse just nu. Ni hittar materialet på http://amandaekstromart.com va. 
 
 
Mitt andra intresse är att hänga med dessa + andra nära polare. <3 mmm i love you 
 
Häromdagen tog vi bilen till öland! fett vare. Det blåste himla mycket men det var ändå så mysigt att komma iväg lite. Ni vet, vi cyklar ju bara runt till varandra + älsklingscafeet + skolan + typ ica maxi och ser inte så mycket mer än så till vardags. Då kittlas det så fort man kommer utanför Kalmar-skyltarna ska jag tala om. 
 
 
Okej story time: vi skrattade lite åt att vi gled runt i den här härliga vita volvon och tänkte ta lite matchande bilder för att komma ännu mer i vit-volvo-mood. Aaa ni fattar ju hur töntiga vi såg ut. Och just när självutlösaren knäpper så kommer ett äldre par runt hörnet. De stannar upp och tittar på oss på exakt det sättet man tänker att ett äldre par tittar på ett gäng tönt-23-åringar som tar sånna här tönt-content-bilder. Ja ni vet. Det var kul när man var där okej. Ändå kul att vi fick våra awkward-ansikten på bild.
 
 
 
Och så åt vi frulle på ett mysigt chokladfik i Färjestaden. Fint. 
 
 
Yes och här har vi lille mig. Vecko-uppdateringen så ni ser att jag är mig lik. Det är jag nämligen alltid. 
 
 
Sen gled vi över till slottet.
 
 
 
Och så plåtade vi lite porträtt. 
 
Och här säger Nelly typ "well vi kan inte lägga upp de här bilderna nånstans för vi sitter ju allesammans och posear på precis samma ställe i precis samma vinkel" och så skrattade vi och höll med och åkte hem igen. 
 
En helt rimlig ledig dag ändå. 
 
Förutom det har jag haft toppenveckor verkligen. Jag är gla i livet nu. Gladare än vanligt kanske. 
 
Julia var här i helgen!! mmm så mysigt. Det är en historia för sig visserligen men låt säga så här: jag är glad att jag har nån som känner mig så bra att det liksom känns som om jag umgås med... mig själv, när vi ses. På ett fint sätt alltså. Mmm. Älskar dig julia du är verkligen bara bäst. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3