FÖRSOMMAR I NÄSAN

Hej hörreni. 
 
Jag har semi-lagt ned det här med att skriva av sig här. Känns som om jag har tappat värdet i det lite. Det är så fint att få ha allt sparat - det saknar jag verkligen. Men samtidigt känns det inte som att det alltid ger mig så mycket längre. 
 
Men ibland kan det väl va kul. 
 
Det har hänt mycket. Ska försöka sammanfatta. 
 
Jag har blivit ett official sömmarlov-kid. Så kul att första året är gjort men gu vad snabbt det går!! Känns alltid lite tomt att avsluta nåt men det här året ser jag SÅ mycket fram emot sommaren. Jag flyttar upp till Stockholm (minns ni när jag i vintras sa typ "wow vore kul att flytta iväg", e så glad nu i efterhand att jag tog tag i det). Ska jobba med mitt eget företag i sommar och frilansa för en food-delivery-kedja i stan. 
 
Sommarlovsbarnet Ella. <3
 
Sömmarlovsbarnet jag.
 
Jag jobbar ganska mycket med @tuggmotstand nu. I sommar kommer vi spela in en dokumentär kring projektresan och samtidigt lyfta de tyngre ämnena som självacceptans osv. Känns helt galet förstås. Det gör mig så glad att vi är många som ser värdet i idén och ibland känns responsen helt övermäktig. Just nu består teamet av mig som fotograf, två filmare, en marknadsstrategiker och en grafisk designer. Stationerade lite överallt i Sverige, haha. :-) Häftigt. Älskar att de vill göra det här med mig. Imorgon börjar vi trycka merch. Galet. <3
 
 
 
Försommaren hemma i Kalmar blev så fin. Några sena vinglas på uteserveringar och stros i gräset vid havet. Jag har fotat porträtt på polare och så har vi dansat till sommarlåtar i min lägenhet.
 
 
 
Just det! Jag var ett par dagar i Israel också. Märklig upplevelse och jag kommer inte åka tillbaka till Tel Aviv. Inte min grej alls. Det är, inte helt förvånande, väldigt patriotiskt och turistigt. Men resan blev väldigt mysig och kittlig. Däremot är jag så himla intresserad av Israel som land och vill gärna bila runt i småbyar senare nån gång. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så såg det ut där. 
 
Nu är jag hemma hos mina föräldrar en vecka pga ledighets-häng och student osv. Fint och mysigt men nu längtar jag efter att få jobba med det jag tycker så mycket ommmm. 
 
Vi höres när vi höres
 
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3