UR ETT ALBUM, SNART

Hej vänner<3 
 
Dagarna rullar som aldrig förut. Tiden blir en enda stor röra tycker jag. Det är svårt att hålla isär dagarna när man är så där himla-jäkla-jätteledig. Men idag tänkte jag börja ta tag i saker som behöver ta tags om. 
 
Idag framkallade jag nära 400 bilder. När jag var yngre framkallade jag jämt och hemma hos mina föräldrar väntar stora flyttkartonger fulla med gamla foton. Det är kul tycker jag men samtidigt är hälften av dem på helt meningslösa motiv. Och man har ju aldrig framme dem, heller. 
 
Så nu fick jag ett väldigt fint fotoalbum i julklapp och tänkte pilla lite med det i dagarna. Och så framkallade jag bara på sånt som jag tycker om. Tänkte få in några älsklingsbilder här också. 
 
Okej så först och främst blev det många från Marocco. Det är ju flera år sedan jag var där nu (3 om jag räknar rätt) men jag tröttnar aldrig på bilderna därifrån. Det bästa är att jag har typ 300 orörda bilder därifrån fortfarande. Tips! Spara alltid alla original! Ibland blir man kär i gamla bilder som man inte gillade alls först. Den här bilden tog jag när vi precis hade påbörjat turen ut i öken. Gud jag hade sån träningsvärk senare. Kamelen var så hög och jag spände mig så för att inte trilla av. Haha. :)
 
Mmmmmm. Så vackert. 
 
Mer marocco. Jag upplevde landet lika färgstarkt som det kanske kan kännas. Jag vet att jag har skrivit om det förut men gud vad jag vill att alla ska åka dit om de har möjlighet. Jag vill minnas att vi reste för bara ett par få tusenlappar. Människorna är ofta väldigt vänliga och framförallt kommer du hem med hela kroppen helt pumpandes av inspiration tror jag. 
 
Denna lilla luddiga på kamelen fick framkallas också. 
 
Gatorna i Marrakech.
 
Lite paris! Lite analog kärlek med. Jag och sofia från typ 2016. Mitt dröm-år hittills. 
 
Här är jag i vårt lille rum i paris!!! 
 
Två vänner från Gran Canaria. Gud vad kul vi hade när vi jobbade ihop det är helt knäppt. Jag har nog aldrig haft en så kul vardag, om man får säga så. Här är när jag hälsade på för ett par år sedan och vi hikeade i bergen. 
 
Jag och min greta. <3 vi bodde grannar när jag bodde på Kos i Grekland. 
 
På tal om Grekland. Ååååh. Tänk att jag bodde här. Det kliar i kroppen på mig för att jag vill tillbaka så. 
 
Det blev ett par bilder från Ghana också förstås. 
 
Trädgården utanför oss i grekland var guld. Vi hade granatäpplen som växte också och jag minns att jag  fyllde min väska till övervikt med dem. Jag hade granatäpplen hemma i sverige på kaptensgatan i en hel höst efter det. Haha. 
 
Och så har jag bott här också. Mmmm. San teodoro på Sardinien. <3
 
Och så har jag hundra bilder på Kathrin förstås. Jag hängde ju med henne dygnet runt ett tag. 
 
Det var några av alla. <3 Har ju ungefär 400 till alltså. Ska bli så mysigt att sitta och pilla med det en stund. Jag gillar sånt. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3