SE DIG OMKRING DU ÄR MITT I DET SOM KITTLAS

 
 
Efter en väldigt tung och matt höst har jag verkligen vaknat till liv igen. Jag kände det så tydligt i morse. De senaste dagarna har jag mått så jäkla BRA och vart lite mig själv igen.
 
Sedan september har jag känt mig väldigt low. Ibland inte ens det. Oftast har jag inte känt någonting. Jag har varit väldigt trött. Somnat tidigt och kunnat sova till sen eftermiddag utan problem. Vanligtvis brukar jag vakna av mig själv runt 08 men den här hösten har jag verkligen inte orkat. Vissa dagar har jag inte kommit ur sängen alls. De senaste veckorna har nog varit värst av alla. Jättetunga. Det vet ni ju, nu.
 
Men så hände något. Jag vet inte riktigt hur det gick till men sedan ett par dagar tillbaka känns mycket lite lättare. Jag känner mig lite peppig på året och framförallt kittlas det i hela mig på ett sätt som det inte har gjort på länge. Jag ligger klarvaken fram till sent på natten för att jag känner mig... så glad. Och så vaknar jag pigg och längtar efter dagen som kommer. 
 
Jag är så tacksam. Tänk att det vände till slut. Det trodde jag inte för ett par veckor sedan. 
 
De senaste dagarna har varit väldigt intensiva och härliga och kittlande. Jag har bara gjort sånt som jag gillar. Mmmm. Fint. 
 
Tänkte därför lista lite grann (som man gör när man e glad)!!! Bara ett par grejer jag hoppas hända under 2019. 
 
1. Mmmm jag hoppas verkligen jag kommer till Israel i år. Jag och Carro har kikat på biljetter redan och bestämt att vi ska åka om allt går som det ska. Kul va. 
 
2. Okej jag hoppas och längtar så mycket efter att få flytta till ny stad över sommaren. Tänk vad kul att få börja om lite grann. Jag har börjat kika på lägenhet och jobb redan. Vill någon hyra min lille lägenhet här i Kalmar under halva juni + juli + halva augusti så holla at me. <3
 
3. Dags för mindre grej! Jag hoppas på att få börja simma nån kväll i veckan. Mest för att det är så skönt att få somna efteråt. Helt tung och varm i kroppen. Mmmm håller ni inte med. 
 
4. Jag längtar efter att få fotografera studentbalen hemma! Blev bokad alldeles nyss. Wow det finns inget bättre jobb, jag har definitivt det bästa. <3
 
5. Hoppas på att få skåla på uteserveringar i alla mina älsklingsstäder. Det var längesedan jag hade vår/sommar-månader hemma. Lyxigt värre va. 
 
Ikväll ska jag ut och dricka vin med vänner!! Bara snacka lite strunt och ha det gött. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3