LOCKAR SOM KITTLAS I NÄSAN

Jag tatuerade mig straX innan nyår. Mormors handstil <3
 
Hej mina kompisar som jag tycker så mycket om!!!!!
 
Wow vad livet kan ändras snabbt. Visst kan det. Som att kastas in i en virvelvind för att sedan bli utspottad långt långt från där man var tidigare. Så kan det kännas lite för mig nu. 
 
Jag har haft så fina veckor under den senaste tiden. Januari har verkligen varit helt bäst hittills. Jag har druckit vin med älsklingskompisar mitt i veckorna, slurpat kaffe med påtår på mitt cafe till stägning, andats in och andats ut och downfaceat dog på yogan med sarah och så har jag legat helt kittligt vaken till tidig morgon med tunga andetag i nacken och tjocka lockar som kittlats i näsan.
 
Det pirrar i mig när jag vaknar om mornarna ibland. 
 
Och den här helgen då! Wow längtar så! Imorgon ska jag roadtripa ner till Malmö med en bil vi fått låna och sen jag dela pizza och rödvin med folk jag tycker om. Jag ska kramas med hund och så ska jag ba ha helg och va ledig och allt sånt kul!!!!!! wow wow wow.
 
Fast först ska jag ut och ta ett glas vin på en bar i närheten. Blir nog en mysig kväll. 
Hoppas att ni också får det, en mysig kväll alltså. Och ett glas vin föresten. Hoppas ni får det med.
 
kram kram kram vi hörs.Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3