BÄTTRE BLIR DET KANSKE INTE

Hej <3 

Hur mår vi? Hoppas det är bra. 

Jag har haft en mysig helg!!! Ellinor har varit här ett par dagar. Mmm. Så mysigt så. Vi har mest druckit vin, ätit på min favoritrestaurang, hängt med Kalmar-kompisar och spelat schack haha. Så som jag gillar. 
(null)

Sen åt vi frukost på Balck här i stan. Wow det är så fint där att man blir knäpp. 
(null)

Tänk att vi varit vänner ett par månader bara. Det är så konstigt hur livet bara ger små guldklimpar till människor när man minst anar det. Vi träffades verkligen mitt ute i ingenstans på landsbygden i Sardinien. Så hitta vi bara varandra på nåt vis. Ibland vet man, ju. Från början redan. 
(null)

(null)

Fin helg!!! Nu längtar jag till mars. Då har jag och Carro pratat om att åka ner till Lund och hälsa på Ellie. Det blir fett!!! 
(null)

Den här veckan som kommer blir nog bra. Vi sysslar med radio nu och jag + en polare ska jobba med radioreportage de närmsta dagarna. Aaaa det blir kul. Annars har jag småplaner. Lite yoga och lite kaffedejter och lite vinkvällar med de jag tycker om. 

Bättre blir det kanske inte
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3