OM JAG LEVER DÖR JAG OM JAG INTE LEVER DÖR JAG

Hej <3 
 
Vad veckorna går. Den här veckan har jag småsaker planerade men i skolan är det rätt lugnt. Härligt på nå vis men det blir en del långa sovmornar när man inte har något tidigt att springa upp till. 
 
Jag hade himla kul i helgen. Ni vet en "vi går ut och tar en öl"-kväll men som slutade med att vi krypte ner mellan lakanen 06.30 och lyssnade till hur grannarna åkte till jobbet. Fin. 
 
Alla hjärtans dag hände, föresten. 
 
 
 
VI va ett par tjejpolare som delade pizzor och vinflaskor på mitt golv. 
 
Har jag sagt att jag har fått tag på en liten lgh i sthlm över sommaren föresten. Kittligt! Mitt i stan så jag ska cykla till mina sthlms-kompisar och dela pizzor och vinflaskor med dem. Fast i parker kanske. Vi får nog inte plats på mitt nya golv, skulle jag tro. Som child of the internet kommer jag ju inte kunna låta bli att ba ta kort och kort och kort och skriva om de nya historerna som kommer födas där. Mmm jag längtar så jag sprängs. 
 
Nu inser jag att jag ju sa detta sist vi hördes. Jaja. Då vet ni levlen i spännande-ness i mitt liv just nu. Jag måste säga allt två gånger för att få content. 
 
väl mött vännerKom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3