DET KÄNNS PIRRIGT PÅ NÅ VIS

Just nu känns det som att vi är i början av något. Tycker ni inte. Det känns som om vi bara står och väntar på ett startskott som ska ta oss någonstans. 

Jag gillar det lite. Jag blir pirrig och förväntansfull på nå vis. 

Aja jaja annars rå! Mina föräldrar har varit på besök i helgen. Mmm så mysigt. Vi har bara strosat runt i Kalmar och haft det gött.

Har blivit några kvällar hemma i lille lägenheten.
(null)

(null)

(null)

Så här bor jag förresten. 
(null)

Och så har det blivit ett gäng fikor!!! Min huvudsyssla nr one så att säga. Jag gillar att surpla kaffe med trevligt folk. Fast vem gillar inte det egentligen.
(null)

Yes! Veckan har annars varit kul. I onsdags hade vi lite festligheter. Gud jag hade verkligen kul. Vi var så många hos mig, som jag vill ha det. Hmmm. Mer då. Just det! Jag har fått lgh i Stockholm över sommaren! Sån lättnad. Ni kanske minns att jag hade som mål i år att byta stad över sommaren så jag är mitt i det nu. Det är typ lika svårt som det låter att få jobb och boende i sthlm men det känns kittlande så fort jag tänker på det så det är nog värt det ändå. Jag är tacksam över att det hittills verkar gå lite smidigt. Tänker på det ibland. Glad för att jag har flyt då och då. <3

Idag åker jag tåg! Ska hemåt lite. 
Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3