SÅNT MÅR JU ALLA BRA AV

Hej <3. 
 
Välkomna till mig! Ja, så, här bor jag. Verkligen mitt ute i ingenstans. En del av mig är hemma här. Ja, alltså inte här här, inte än iallafall, men något av mig är hemma i det lugna och tysta. När vi går ut på morgonen så hör vi bara fåglar och bjällrorna från kossorna i bergen (ja det är tydligen a thing här). Samtidigt längtar jag efter lite mer puls, fler pubar och taxis. Efter att alltid ha något nytt att gå till. Meeen you know what they say - man kan inte ha allt här i livä! Fast tänk den som får båda delarna. Vad härligt det hade varit. 
 
I den här lilla slingan bor jag + kollegor!
 
Välkomna till lille terassen. Här spelas det kort om kvällarna och provar rödvin från gårdsbutikerna runt om kring.
 
Och ibland plåtas det.
 
 
Fina men tunga dörrar.
 
Och på väggarna + gaderoberna har jag klistrat upp foton från sånt jag tycker om. 
 
Fint väl! Här kan man ju ha det mysigt. Vi är ju fortfarande i low season så än går allt lite långsamt. Inte så mycket folk på hotellet och vädret är regnigt ibland. Längtar till högsommar! Juni juli augusti. Jag älskar er. Ni är fina hemma men ni är något särskillt här i södra europa, när glittret från havet fångas av solen och de gamla männen säljer frukt vid vägkanterna. 
 
Vi bor bredvid en hästfarm, föresten. 
 
Ibland har vi sånt tur med kvällarna. De blir som magiska på nåt vis. :)
 
Sååååatte. Jag jobbar ikväll och efter jobbet tänkte vi ta bilen till en stad lite längre bort för att sätta oss på nån bar. Hoppas det blir fint. 
 
Och hoppas det blir fint där ni är också. <3 Att solen lyser på er och att ni samlar lite sommarfräknar och äter mjukglass. Sånt mår ju alla bra av. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3