KATTER I SKRÄPET

 
Hej. Jag har blivit med kattunge här i italien. <3 Vi hittade två små kattungar i en låda vid hotellets skräp igår. De har inte ens öppnat ögonen än och har fortfarande navelsträngen kvar. Så små att man inte vill ta i dem för att man är rädd att de liksom ska gå av på mitten.
 
Vi flyttade dem förstås och när natten kom (de blir fortfarande rätt kallt om nätterna här) så insåg vi att deras enda chans till att överleva var att vi tog med dem hem. Så! Vi la dem i handdukar och värmde pet-flaskor för att de skulle känna sig varma. Matade dem med mjölk (vet att komjölk inte är bra att ge dem men vi ska köpa mjölkersättning så fort butikerna öppnar) och jag var uppe ett par gånger under natten för att se till så att de båda levde. 
 
Men trots att vi gjorde allt vi kunde så blev två tillslut bara en, och nu ligger den i vår backstage och sover. Hoppas så-åå att den klarar sig. Hjärtat går ju sönder av att se honom. ♥ 
 
Det vore så kul om det kunde bli vår egen katt. Det är vanligt att man stöter på hemlösa eller övergivna djur när man jobbar så som jag gör och många har erfarenhet av att ta hand om de djur man kommer över. Man kan ju inte låta bli känns det som. Vissa tar hem dem till sverige sen så att man kan kramas och pussa på dem föralltid. 
 
Ska bli spännande att se hur det går för honom!! Vi har döpt honom till Simba. <3 Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3