GLASS RUNT HÖRNET OCH LITE MER LEDIGT

Hej ❤️ 

Vi hade öppning på hotellet igår så de senaste veckorna har vi startat upp allting, övat, packat upp, övat, dansat, övat. 

Dagarna går fort men långsamt här. Känns som om jag aldrig har gjort något annat än att clowna på hotellet och promenrera på de italienska gatorna här där jag bor. Å andra sidan är dagarna väldigt långa just nu också ganska intensiva. KAN INTE vänta på att livet ska börja rulla som vanligt igen!! 

Hursomhelst! Vi sitter och väntar på arrivals i regnet just nu. Tänkte kika in och säga hej! Jag bor verkligen mitt på den italienska landsbygden men en liten promenad bort ligger en hamn. Vi gick dit häromdagen! 

På de här gatorna bor vi.
(null)

(null)

(null)

(null)

Och så här ser hamnen ut. Fint va!!! Man blir knäpp tycker jag!
(null)

(null)

(null)

Så här gla kan en va 
(null)

Vid hamnen finns det också ett litet torg med små mysiga restauranger, krogar och butiker. Nästan allt är stängt nu. Ön vaknar till liv om några veckor, sa de. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Vi hittade iallafall en liten restaurang där vi käkade middag! gott och fint.
(null)

(null)

(null)

Vädret har varit lite kasst de senaste dagarna och det har på nåt vis förskjutit vårt jobb lite. Hotellet har inte hunnit bygga färdigt vår scen, tillexempel. Men! Den blir ENORM när den blir klar så det får va värt tänker jag!! Längtar så tills vi har: sol, scen, fler gäster, glass runt hörnet och lite mer ledigt.Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3