ALLA SOM TYCKT OM NÅN VET VAD JAG PRATAR OM

Hej allesammans. Hoppas att allt är fint och att solen lyser hos er vart ni än är. <3

I början av den här månaden (jag är långsam med att publicera som vanligt) så hängde jag en del med Petra. Vi bodde ju grannar i Grekland och sen har hon jobbat här på lanza ett par månader också. Tänk så fint att vissa vägar korsas lite varsomhelst i världen, det är häftigt. Man vet aldrig vilka människor som dyker upp senare i livet även om man har kramats hejdå flera gånger. 

Så att! Vi har mest sol-hängt på min balkong och sen strosat i staden jag bor i. 
(null) 

(null) 

(null) 

Sen har vi käkat en del på min favvo-restaurang på hela lanza. Mmm<3 Sangira & pizza slår aldrig fel.
(null) 

(null) 

(null)     

Och en regnig eftermiddag tog vi in på spa här. Det kändes verkligen värt och lite lyxigt efter en ganska regnig och blåsig vinter. Det var så mysigt att få hänga där med Petra!! Så många fina samtal som bara får plats när det inte finns något annat runt om kring. 

På Lanzarote får ingenting egentligen byggas högre än den högsta palmen i området, och dessutom måste allt vara väldigt vitt och neutralt, men det här spat ligger i det enda höghuset på ön. Så fin utsikt! Arrecife är min favoritstad här också. Det är så fint vid hamnen och stranden tycker jag. 
(null) 

(null) 

(null) 

(null) 

(null)     

Sen åkte vi upp till the top floor och tog en kaffe till denna utsikten.
(null)     

(null)     

(null)         

När solen började gå ner så strosade vi ned till stranden för att se på kvällsljus. 
(null) 

(null) 

(null) 

(null)     

Jag var så sugen på att plåta lite och Petra har ju inte bara en av jordens finaste själar utan hon är ju också ba sååå fin att se på. <3
(null) 

(null)     

Ja och sen drog vi oss hemåt.
(null) 

(null)     

Det är bara dagar kvar här nu. Jag vill inte riktigt säga vilken dag jag ska åka hemåt för tanken är att överraska några hemma men jag har inte ens en vecka kvar här nu. Det är en mix av känslor som det alltid är. Den här gången längtar jag ju hem, som jag skrev för att par dagar sen, men å andra sidan så slår hjärtat extra för nån här borta och det gör ju alltid ont att lämna nåt sånt. Kanske blir det ett par gråtdagar framöver men jag försöker ändå landa i någon trygg känsla av att allting blir fint till slut. Jag försöker också tänka lite ödmjukt att livet är mitt och att jag kan styra över vissa saker själv. Skulle det här hejdå-et bli alldeles för tungt så finns det ingenting som hindrar mig från att åka till samma plats som honom. 

Men alla som har tyckt om nån vet ju vad jag pratar om. Det spelar ingen roll hur många trygga känslor man försöker landa i så är det alltid tungt ändå. 

Så! Då vet ni det också. 

Nu ska jag äta avokadosmörgås med nån märklig majo sås (det är nån grej här nere tydligen) och sen ska vi åka och köpa skor! Jag behöver mörkblå sneakers för min sommarsäsong och det skiljer verkligen hundralappar på skor här vs hemma. 

Jag kan aldrig sluta prata när jag väl har börjat, ni märker ju, så jag ska bara avrunda med att säga hejdå och ha det fint tills vi hörs igen. 

Hejdå, då.
Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3