SLUTET-AV-SÄSONGEN-DEPP

Hej. Tänk att vi är inne i mars alla redan. 

Just nu är det mycket jobb för mig här på Lanzarote. Vi är menade att vara 4 personer i vårt team men just nu är det bara jag + justine (vilket betyder att vi faktiskt jobbar dubbelt så mycket) och det är ju också = inga lediga dagar!!! Bara jobb!!! Tur att kroppen funkar bra och liksom ändå ställer in sig i ett work-mode när den måste. Det skulle ju aldrig funka om någon av oss två la av nu. Hotellet måste ju rulla på, menar jag. 

Vi har iallafall våra reps som hjälper till då och då. ❤️ Guldiga människor verkligen. 

Vi gjorde ett bildquiz häromdagen. 15 olika bilder där vi försöker härma antingen olika filmer eller band. Ser ni vilka det är? Den sista är min favorit, kanske mest för det är min favvo-film allllll time.
(null)

(null)

(null)

Okej, så imorgon åker jag till England för jobb. Blir borta en vecka bara och sedan kommer jag hem hit igen. Då har jag bara två veckor kvar här. Känns så konstigt, tiden har verkligen gått så himla snabbt den här gången. Precis som alltid så går jag in i något typ av slutet-av-säsongen-depp och får värsta klumpen i halsen så fort jag tänker på att jag snart ska säga hejdå till den här platsen och den här extra familjen. 

Men! Pepp på sommaren! Jag flyttar utomlands igen! Kul. Vi hörs snart kram kram ta hand om varann.Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3