SÅ FULLA AV SKRATT

hej<3 

Häromkvällen hade vi carneval här i Costa Teguise!!! Så najs. Jag plåtade typ inte alls faktiskt. Jag har fått någon knäpp på att filma istället, så det senaste har jag släppt just foto lite. Inte för gott, förstås, men jag tycker det är kul att få utvecklas inom film också. En anledning är ju för att jag vill jobba med film i framtiden. Jag tänker typ allt från att erbjuda filmer vid bröllopsplåtningar tex tills att jobba för SVT som korre utomlands (en dröm jag alltid haft). 

Jag vill också dokumentera allting i mitt liv för att kunna se tillbaka på det senare. Det kanske låter flummigt, men jag som alltid oroar mig och tänker mycket på tid och livet, har något typ av behov av att filma allt för att liksom... stanna tiden. Om det makes sense. Jag vill se tillbaka och få samma känsla. Kastas in i pirr och skratt. Och om jag får barn i framtiden så vore det också så fint för dem att se tillbaka på. Lära känna mig som någon annan än deras mamma. 

Kanske är det just det där behovet av att hålla allting levande som alltid har fått mig att skriva och fotografera. Jag har skrivit ner allt det finaste och fulaste i livet sedan jag var ett barn, ju. 

Herregud! Hur kan jag liksom ALDRIG sluta skriva när jag väl börjat! Varje inlägg här blir ju så tungt lol. 

Så! Låt oss fortsätta med carnivalen. Jag fotograferade alltså knappt eftersom att jag filmade. Det känns lite privat att publicera filmerna på något vis (säger jag som skriver livsåskådningar varje dag här), men det blir så personligt. Som att släppa in världen (... dvs de typ 30 som läser detta) in i mina + mina polares samtal och tankar. Äh. Ge mig ett par veckor så ligger de ute, ni känner ju mig.

Så låt oss försöka igen: carnivalen. Vi slutade vid 5 och sprang ner och kikade på alla utklädda. Alltså, spanjorerna går loco när det kommer till carnivaler. Vi fick typ spontan-hoppa i nåt vi hade hemma redan. Haha gillar  bilden på mig + mina bästa personer här. Världens kanske fulaste kostymer men vi skrattade så mycket just då.  Gillar er mycket<3. 
(null)

(null)

(null)

Ja! Kul ju! 
(null)

(null)

(null)
 
Och så typ alla mina närmsta kollegor här. Jag har skaffat mig kul polare. Alla är så fulla av skratt hela tiden och det är min älsklingsegenskap i personer jag möter.
(null)

(null)

Livet! Du är så kul då och då! Mindre kul idag, kanske. Jag jobbar hela dagen för mig själv nästan. Ska fira med middag ute ikväll åtminstone. Kanske lite vin. 

Så blire!Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3