BÄSTA STUNDEN PÅ DAGEN TYCKER JAG

Ibland har vi siesta här. Vi jobbar dagarna från 10-17 och sen från 20-23.30 ungefär (obs! Tiderna skiljer sig så mycket beroende på tjänst och koncept så låt inte timmarna skrämma iväg dig om du är sugen på att jobba för tui), så där i mellan hinner vi ibland sticka ut på lite middag eller kaffe eller roadtrip. Bästa stunden på dagen tycker jag. <3 

För ett tag sedan packade vi ned mig själv, Karl, Luke + Justine i bilen och drog till Playa Honda. Det är en mindre stad här på Lanzarote dit man inte riktigt åker som turist, kanske mest för att intressant-värdet är typ -1 på allt som finns där. 

Men! En av våra polare äger en restaurang där borta så vi ville provsmaka förstås. Slutade i min kanske bästa kväll här nånsin. 

Här är mina favoritpersoner på hela lanza. ❤️
(null)
(null)

Först strosade vi runt på stranden som finns där. Så lugnt och tomt det var där, i jämförelse med Costa Teguise där vi bor.
(null)

(null)

(null)

Och sen kom vi till restaurangen, då. Bra! Får 5/5 stars från mig. Kanske mest pga halva deras meny är vegansk. Det är svårt för mig att äta veganskt ute på säsong så jag håller mig till vegetariskt. Jag känner att min kropp mår mycket bättre av att skippa animaliskt helt och hållet, men jag har inte riktigt tiden eller möjligheten här. Det är inte alls lika lätt att gå fully vegan i södra Europa för det är liksom inte en grej här än. Hoppas det kommer ändra sig med tiden. Det tror jag nog. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ja och där satt vi och käkade tills dagen blev till kväll och vi åkte hemåt igen. 
(null)

(null)

Mysig kväll. Verkligen verkligen verkligen. Åh jag kommer sakna det så mycket. 

Nu ska jag spela minigolf med gäster! Har spelat det dagligen i 6 månader nu men är ändå skitkass. Jaja, så är det väl ibland. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3