ATT LÄNGTA HEMÅT

 
 
Hej! Det känns verkligen att jag är i slutet av den här säsongen. Kroppen är helt slut men framförallt har jag börjat bli lite ledsen som kvällarna när det är dags att lägga sig. Så typiskt mig som är en vandrande känslostorm typ konstant. Att lämna en säsong är ju att avsluta ett kapitel i livet som aldrig kommer tillbaka igen och det blir alltid jobbigt för en sån som mig. Jag har tre nära vänner här som det kommer bli riktigt jobbigt att säga hejdå till. 
 
Samtidigt längtar jag efter att få komma hem på lite holiday också. Här kommer en snabb lista på saker jag knappt kan vänta till att få göra igen: 
 
  • Dricka bryggkaffe för 29:- på stadens café ihop med vänner. 
  • Laga mat. Åh. Kan inte vänta. Tanken att att jag ska flytta in på Julias ynkla 19 kvm (stämmer det att det är 19 kvm julia? eller mindre?!) och när vi pratade häromdagen längtade vi efter olika maträtter jag ska göra igen. Helt ärligt så har jag inte lagat mat på riktigt sen i slutet på juni eller så, när jag flyttade till Grekland. Längtar efter mitt hemmalagade vegan-käk! Längtar mest efter svamppastan (mmmm<3), min veggo-vilt-gryta med oumph och kantareller, bakad sötpotatis med linsröra, soppa (!) och så vill jag lyxa till det med lite tapas, typ rödbetor med getost och honung. 
  • Gå i skogen. Det skogslandskapen som vi har i swe finns inte nånstans här på kanarieöarna förstås och jag ba längtar så jag spricker efter att få andas lite skogs-luft igen. 
  • Äta tacos med min familj. <3 Jag minns inte ens senast vi åt mat ihop, allesammans. Dricka vin med mina föräldrar i soffan till nån fredagsfilm eller så. 
  • Dansa dansa på vårt uteställe där hemma. 
  • Köpa hämt-mat och somna till nån film ihop med polare igen. 
  • Hänga med mina kusiner och min mormor + morfar. Längtar så. 
Visst längtar man efter allt men det känns tungt att åka härifrån. 
 
Ok! Iallafall! Lite bild-info också då. Jag var ju i england för jobb förra veckan! Kul! Långa dagar, verkligen. 15, nära 16 timmar/dag med korta raster för käk. Aja. Kul ändå! Lärde mig mycket scenteknik (dvs mick-teknik lol), tillexempel hur man presenterar något bäst på scen. Jag lärde mig att gå på styltor och jonglera eftersom att jag kommer ha lite clown-jobb i sommar och mycket mycket mycket PR och Guest Relation-snack. Det är alltid så spännande att utvecklas inom entertainment och service. Jag trodde aldrig att jag skulle jobba inom den här branchen och jag är verkligen glad och ödmjuk inför varje nytt hotell jag får möjlighet att jobba på. Det är en häftig utvecklings-resa. Det kanske låter löjligt i vissa öron men när jag startade det här jobbet kunde jag ingenting. Jag var blyg och lite obekväm, och det är häftigt att få bli bättre på någonting. Den känslan önskar jag att alla människor får ha, många gånger i livet. 
 
Ja, ja! Träffade mitt nya team, gjorde jag också. Det är lite märkligt att träffa ett gäng så här, heja lite på varandra och småprata om oväsentligheter, och veta att de här människorna faktiskt kommer att bli min nästa lilla mini-familj i sommar. Jag vet ju redan att vi kommer bli tighta för man har liksom inget val. Vi kommer säkert skratta och gråta och bråka och dansa och allt det där ihop. Men just nu, hejar vi bara och småpratar om oväsentligheter. Märkligt men så spännande.Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3