låt växa

 
Hej! 
 
Här kommer en liten bild på min nya gadd. Min första på ryggen!!! Jag gillar den mycket. Mamma tyckte den var flummig men jag konstaterade att hon bara inte fattar grejen. ;-) Det känns alltid lite privat att skriva ut vad mina tatueringar står för men den här har fått symbolisera det tankesätt som jag önskar ha och önskan om att ha modet av att växa och ta sin plats. 
 
Sen jag började jobba utomlands har jag insett att tatueringar inte alls är "a thing" i andra länder så som det är hemma i swe just nu. Folk kan bli rent av chockade över hur många jag har (tror det är runt 12 eller något nu). Samtidigt ser ju inte jag mig som en tatuerad person alls hemma. Spännande med tatuerings-kultur tycker jag! Jag gillar dem iallafall och vill gärna göra fler. :-)
 
Ha en fin dag <3Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3