GLAD MIDSOMMAR

(null)

(null)

Heeej och gla midsommar mina vänner!!! Årets bästa dag tycker jag. Jag firar hellre midsommar än något annat. Kanske för att det är lite mindre prestigelöst än nyår och så. Julen älskar jag ju med men ibland kan det finnas press över den också, med presenter och så menar jag. Midsommar är helt enkelt den jag gillar mest. :-) 

Så! Idag jobbar jag hela dagen men vi firar ju midsommar på hotellet förstås. Igårkväll satt vi utanför min lägenhet och knöt kransar till långt in på natten. Vi är ett par svenskar här men jag umgås också med många tyskar + britter och det är lite kul och komiskt på något vis att få dela med sig av sina traditioner hemifrån. Man får lite perspektiv när man ser reaktionen på de som dansar små grodorna för första gången, liksom. Haha jag gillar det! 

Vi har dansat runt midsommarstången med gäster, ätit världens största tårta och nu ska vi snart ha lite rehearsals inför showen ikväll. Det är filmtema i kvällens show så jag dansar till bland annat Mulan och High school musical. Herregud tänk om nån hade berättat för mig när jag var typ 11 att jag skulle dansa till High school musical på scen på en regelbunden basis. Då hade jag väl tuppat av direkt, så som jag älskade den filmen. 

Ikväll ska vi ha lite trädgårdsparty utanför oss! Vi slutar ju inte förrän 23 men efter det ska vi spela lite kubb och sånt som hör till. 

Midsommar gör mig alltid lite sentimental,  precis som julen. Jag vet inte varför. Kanske har det att göra med att man inser att tiden går eller att man har så fina stunder under ju de högtiderna. Min favvo-midsommar hade jag nog för två år sedan när jag hängde med typ alla mina närmsta polare i Varberg. Vi nattbadade och grillade. Hade gjort så mycket för att komma tillbaka den just den där helgen ibland. Den var fin! 

Ska visa er bilder från dagen i veckan ❤️ Ha en fin kväll! Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3