ATT KVALLE-HÄNGA MED FAMILJEN

Hej allesammans. <3 Min familj var ju här förra veckan. Det var så mysigt att träffas igen och bara få lite kvalitéts-häng ihop. 
 
De som hälsade på var mina föräldrar + bröder + mormor & morfar. 
 
Det blev ju en del strandhäng. 
 
 
 
Och så åkte vi in till min favvo-stad San Teodoro! Fint! Strosade runt marknader och handlade lite småkrams.
 
 
Jag och min mamma.<3
 
Jag vet inte varför men på senaste tiden har jag blivit ganska o-bjussig när det kommer till att dela med mig av bilder och så (ni ba... nej amanda du överkonsumerar alla cyber-forum i världen) men helt ärligt så känns det som om jag långsamt börjar tycka om att hålla saker mer privata. Det är väl typ första gången på tretton år eller så lol. Fast gillar fortfarande bloggen! Det känns som om jag aldrig kommer sluta blogga. Julia sa en dag "jag är helt säker på att du aaaaaldrig kommer sluta blogga amanda, du kommer skriva om dina barn och allt". Jag nickade. Det kommer jag nog. 
 
Men det känns så fint att få ha en liten internet-dagbok där jag liksom får med alla livets kapittel. Och att få dela det med några få (ja ni är inte så många längre och det kanske är det jag tycker om) känns fint på något vis. På tal om livets kapittel så har jag en känsla av att jag snart går in i ett nytt. 
 
Mer om det en annan dag. <3 Ska visa er min nya gadd imorgon också föresten! Ni kanske redan har sett den på instagram men ska skriva lite om den imorgon. 
 
Ta hand om er. <3Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3