ROADTRIP UTAN DESTINATION HAR OCKSÅ EN DETINATION

Hej och välkommen till min visa-att-jag-faktiskt-lever-challenge!! Den här challengen = att jag ska skriva oftare än en gång i typ kvartalet, som det ju kan kännas som ibland. 
 
För min egen skull. Det är fint att ha sparat (rekommenderar alla till att skaffa blogg trots att det varit lite ute sen typ 2009). 
 
Här kommer ett inlägg lastat med bilder från en liten roadtrip jag gjord eunder min halvlediga dag (vi har 1,5 lediga dagar i veckan och när vi är halvledig börjar jag 18.30 och jobbar hela kvällen OM någon skulle fundera ihjäl sig på detta). Vi hade inte riktigt någon plan för destinationer vill jag minnas, men det blir kanske bäst så. 
 
Vi åkte iallafall till Nouro! En liten bergsby som man åker vilse i. 
 
Så här såg det ut på gatorna. 
 
 
Jag och en av mina sardinien-bästisar (ja man har sånna) Kathrin.
 
 
 
Vi körde vidare genom bergen.
 
Aimee som också kallas för Hokus Pokus här i vårt team eftersom hon är värsta yoga-gurun och har en väldigt speciell men öppen, tålmodig och positiv syn till allt i livet. Hon inspiererar mig varje dag.
 
 
 
Sedan kom vi hela vägen till Cala Luna (.... kan mycket mycket väl ha fel med namn och sånt). En liten hamnstad. 
 
 
Lunch-käk förstås. 
 
 
Och så tog vi en båttur ut till en grotta i närheten. 
 
 
Vattnet ÄR sjukt på ställen som de här. Man blir ibland knäpp på hur fint det kan vara va. 
 
Men inne i grottan fick man inte ta kort (ja det gör ont i mitt fota-allt-annars-räknas-det-inte-hjärta också) men jag smygknäppte en ändå. Annars var det var fint och stort och lite kallt och precis så som man tror att en grotta är. 
 
 
 
 
 
Ja och sedan promenerade vi genom den lilla staden igen. 
 
 
 
Sardinien är himla fint. Alla sa det till mig innan jag åkte hit och jag tänkte nog "jaja så säger alla om alla ställen" men sardinien är verkligen fint. På riktigt alltså. Och JA jag säger så om alla ställen men ibland menar jag det mer än annars.
 
Det är också himla varmt. Så där så att många i vårt team är sjuka och så. Så säger jag ofta också. Men ibland menar jag det mer än annars. 
 
Typ, nu. 
 
Vi hörs!Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3