JAG FLYTTAR HEM FÖR NÅGOT SOM KÄNNS SOM FÖRALLTID

(null)

Hej vänner. <3 

Tänk, snart flyttar jag hem. Jag sa upp mig för ganska många veckor sedan (sju, vill jag minnas), och nästa vecka blir min sista här i Italien. Det är väldigt vemodigt och kanske lite tyngre än vad jag trodde det skulle bli. Men man får inte glömma att jag har hållit på i över 2 år, ständigt varit på väg till nästa destination, levt intensivt och hetsigt och bott långt hemifrån. För bara några månader sedan oroade jag mig mycket för att jag aldrig skulle våga komma hem igen. Att jag liksom hade förälskat mig så djupt i ett liv där man ständigt är på språng, att jag aldrig skulle kunna gå tillbaka till en vardag hemma. 

Jag har ju förälskat mig. Men någon gång kommer nog alla till den punkt där man känner att det är dags att byta blad. Jag är nog där nu. Vi är ett par stycken som har sagt upp oss och nära två tredjedelar av oss åker hem. Italien är väldigt fint och överallt finns små paradis att upptäcka men jag känner nog ändå att det här inte är för mig, den här gången. Och man ska ju alltid göra det som får hjärtat att må bra. 

Så jag flyttar hem i slutet av den här månaden. Jag kommer bo hemma på Kaptensgatan en månad innan jag flyttar in i min nya lägenhet (!!!!!!) i Kalmar till hösten. Jag har fått världens finaste förstahandskontrakt mitt i stan och det passar perfekt för jag ska också börja studera på universitetet där. Journalistik och mediaproduktion. Alla som känner mig vet att det är helt rätt och något jag alltid velat göra. Jag minns i nian när vi var på studiemässa i Gbg och jag gick förbi Linneuniversitetets monter och kände liksom i hela kroppen att det var precis vad jag skulle syssla med. 

Men! Sen har man ju fattat att allt inte blir som man tänker sig så vi får se hur det går. Jag känner mig öppen och nyfiken för allt som kommer i min väg just nu. Vad som än händer så är det rätt.

Mest av allt längtar jag till att få cykla strandpromenaden i min favoritstad ihop med mina föräldrar, plocka blåbär i skogen med mormor och dricka många drinkar & trilla in hemma i lägenheten vid 6 igen ihop med Julia ❤️.  Träffa alla polare!!! Längtar efter er!!! 

1,5 är ingenting men det känns långt när man längtar så mycket som jag gör. Är pirrig! 

Hoppas ni också är pirriga för det förtjänar alla nån gång ibland ❤️ Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3