EN MIDSOMMAR

Hej världens tråååkigaste blogg. Jaja. Så blir det! Ibland är man skriv-sugen och ibland inte, tror jag väl. 
 
Allting är fint här. Solen är varmare än någonsin och den här kletiga värmen påminner mig lite om när jag och julia klättrade i djungeln i Ghana för ett par år sedan. Värmen sätter sig liksom i huden och så blir en helt... kladdig. Men okej, FÖRUTOM det så är allt lysande!!! 
 
Jag firade ju min midsommar här förstås och här kommer ett gäng bilder från den pirriga dagen. <3 
 
Vi bär ju annars alltid uniform på jobbet men bara för att det var bästa finaste största dagen (ja ja) så fick vi ha vårt eget!! fett!! Jag hade lite klänning + blomsterkrans förstås. 
 
Jag och Ellinor la en hel kväll på att hitta blommor till våra kransar men de dog ju ändå tills midsommarmorgonen. Såklart lol. Så vi fick gå upp tidigt och leta nya! Inte supersvårt i detta blomster-paradis tho. 
 
Kommer sakna den här balkongen. <3
 
 
 
 
Här är jag + några polarte i mitt team. Fina va!!
 
Det är så kul att få presentera en svensk högtid för folk som aldrig har dansat som grodor runt en massiv midsommarsstång någon gång. 
 
 
Och bamse förstås!!!!!!!!!
 
Min fina vän Flo som åkte hem förra veckan. <3 
 
Kollegor + gäster + bamse
 
Så här såg jag ut i håreeee (tack harrybarry för mysig bild). Jag var en så kallad (ja vad kallas det egentligen) dansledare (?) till hela midsommar-firandet. Jag kanske skulle satsa på att bli en sån på heltid för det var himla kul!!!!
 
Och sen fick vi värsta fetaste sverigetårtan (fråga mig inte för jag har ingen aning) som vi delade på! fin!
 
 
Sofia.<3
 
 
Jag och Gemma som OCKSÅ har åkt hem. Tråkigt. 
 
Och min fina fina fina soulie Kathrin. <3 <3 I love you kompis. Och hon åker också hem. Imorgon, faktiskt. Jobbigt. 
 
Det var det!
 
Tänk att jag firat typ alla årets favorit-högtider långt hemifrån. Jul & nyår & midsommar & påsk och allt. Födelsedagar. Ett par stycken. Det har varit kul men nu längtar jag efter att ha nära till familjen igen. 


A W    •     •   http://nouw.com/amandawibergs

Så fina bilder. Ser superhärligt ut. Hoppas du får en underbar dag fina du❤️


Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3