ATT SKRIVA MER

Hej vänner. <3 Det slog mig häromdagen att jag har så många bilder liggandes som ingen någonsin får se. Tråkigt, väl. Jag insåg också att den här stackars bloggen har ekat tom mer än vanligt (och vi vet ju alla att det knappt är möjligt) under den här sommaren så jag tänkte, faktiskt, skriva mer nu i veckan som kommer. Så! Let's! 
 
I närheten av där jag bor ligger fantastiska soliga härliga guldiga San Teodoro. Det är en liten by med små butiker och barer och sånt som jag gillar. Alldeles intill ligger La Cinta, som är min favvo-strand!!! När solen ligger på blir havet helt ljusblått och man tappar hakan ibland. 
 
Just den här dagen låg solen absolut inte på. Det var rätt tråkiga moln men jag och Kathrin promenrerade neråt ändå. Jag tror jag har skrivit om det för ett par veckor sedan. Det regnade lite till och från men det var ändå härligt att bara hänga ändå. Här kommer några fler bilder från då!!! Har ju visat några innan!!! Jaja!!!
 
 
Jag blir ju lätt rastlös (kli i benen så där ni vet) och då brukar jag ju plåta för jag tycker ju om sånt. 
 
 
Se så fint det är här. Bergen gör något med en tycker jag. Kommer vara märkligt att inte bo runt dem längre.
 
Här låg vi och levde lajf i regnet
 
 
 
Så där ja. 
 
Jag vill skriva mer. Jag längtar efter att få göra det. Jag längtar efter att ha tiden att kika in här oftare och trots att ni inte är många som läser så är det fint för mig att få utlopp av lite vardags-kreavitet om det makes sense. Snart kommer jag hemåt och då hoppas jag på mer tid. Så säger jag ju alltid men den här gången verkligen tror-hoppas jag!!! 
 
Vi hörs snart tror-hoppas jag. <3 Ha det fint!Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3