LIVETS GRÅTFEST

(null)

Idag har jag livets gråt-fest här i min lägenhet på Lanzarote. I morse vinkade jag av två av mina team members, och okej okej det är ju ALLTID jobbigt att säga hejdå till personer som man levt med dygnet under en lång tid. Det är märkligt hur man hittar varandra i en livsstil som den här. Man blir tighta så snabbt. 

Jag har verkligen två fina vänner i de här killarna. De har varit någon typ av trygghet för mig under den här vintern när mycket annat har känts tungt. Har skrattat så mycket att jag gråtit och har gråtit så mycket att jag tillslut skrattat och alltså tänk om jag hade fattat hur mycket jag skulle tycka om dem, när jag träffade dem för första gången. 

Och nu... är det dags att börja om. Mitt nya team har nyss kommit och nu ska vi ut och äta första middagen ihop. Dricka lite vin och lära känna varandra. Så märkligt. Kanske hittar jag vänner for life i dessa också och kanske kommer jag ha livets gråtfest om ett par månader när det är dags att vinka av dem också. Så spännande!!!! Och sorgligt förstås men som allt annat är det mest spännande.Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3