BLIR DET HÄR STÄLLET BRA RÅ?

Häromdagen gick jag ut och käkade med Anna och Thibaud. Vi hade ett par timmar över innan kvällsjobbet så vi strosade ner till torget, hela vägen till en av spaniens cirka bästa restauranger!!! Älskar det här stället. Det ligger lite undangömt, är ganska lugnt liksom och har såååå-åå god mat. 
 
Vädret är ganska kasst här, faktiskt. De senaste dagarna har varit lite blåsiga och vi sover i tjocktröjor och sockar. Men! Under dagarna är det fint!!! Soligt oftast. 
 
 
"Blir det här ställeee bra rå?"
 
Mycket bra mycket bra. Förstås. 
 
Kou Kou-move bra, tillockmed. 
 
Så mysigt ställe! Vill bara ta med alla jag känner, hit!
 
 
 
 
 
Så här såg jag och Thibaud ut. 
 
 
 
Så god mat. Vi skulle "bara ha lite tapas" men råkade beställa in typ halva menyn. Inget att klaga på! Bästa misstaget man kan göra, väl.
 
 
Jag och Anna! (Och ja vi hade en liten mini-photoshoot... såklart!!! vi kommer ju inte se varandra på länge, hallå!).
 
 
 
Där satt vi lite för länge. Vi fick skynda tillbaka senare. 
 
Mitt fina gamla team. Men! Mitt nya verkar härligt det också! Så spännande med så många nya personer att lära känna. Det är utan tvekan det absolut bästa med det här jobbet. Det bara trillar in fler och fler och fler najz personer i livet. Så många härliga, fina, roliga, dansiga, skrattiga, pirriga och intensiva människor som alla är här för att bara ha det... bra. Så fint. Och så jobbar man så nära varandra att allting blir väldigt emotionellt. Man har så kul, tycker om varandra mycket, lever alltid till 110 procent och bara har det... bra.
 
Ibland tänker jag på att det kanske kommer vara svårt att anpassa mig till real life där hemma, igen. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3