01 01 2018

HEJ vänner och gott nytt år! Min nyårsafton blev så fin trots mycket jobb. Kanske var det just därför den blev himla fin. 
 
Jag såg ut så här. 
 
Vi hade lite dansshow och sedan satt vi här och pratade med gäster, snackade strunt och gick lös i partyhattar, masker och glitter.
 
När klockan slog tolv så sprang vi ut och såg på raketer. 
 
 
Senare promenerade jag genom torget ihop med Thibaud och Elvira, hela vägen till vår favoritbar Hooks. Där drack jag årets första coffee baileys. 
 
 
Vi trillade hem vid 03 ungefär. I morse var vi lediga! Fint! Då gick vi ner till stranden för en kaffe och ett "new years dive" i havet. 
 
 
 
Jag är verkligen tokförskyld så jag nöjde mig med att se på. Dessutom hade jag ju ett himla fint år 2017 så det finns inte så mycket att skölja av. Varmt i havet! Faktiskt!
 
 
Sedan snörade vi på oss skorna igen och gick tillbaka till jobbet.
 
Ikväll jobbar jag till 23.30 och i natt åker jag mot  gran canaria!!!! Kan inte vänta. Det kommer så lägligt. Jag har bestämt mig för att stanna här längre, ända till 31 mars faktiskt, men den senaste veckan har varit tung och jag har bara velat åka hem. Vissa veckor i det här jobbet är tunga. Allt är väldigt intensivt och förstärkt. Känslor blir så stora, här. Jag har himla lätt att bli ledsen och arg även om jag egentligen är väldigt glad. Det känns skönt att få en liten paus från livet här just nu, och få träffa Julia igen. Dessutom ska jag försöka hinna träffa mina gamla spanska best budds från förra året då jag bodde på Gran c!!! Ska bli kul. Nödvändigt, som sagt. Att få ladda om lite, inför kommande tre månader. Jag är bara borta under två dagar men det kommer göra skillnad. Jag hoppas få mer energi. 
 
Så: första dagen på 2018 var fin!! Trött men fin. Ska bli så pirrigt att se vad kommande dagar under året kommer ge mig. 
 
Let´s. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3