NÅGOT SÅ ENKELT

Hej! Sorry lajvet att jag inte skriver så mycket här. Livet bara rullar på och så har plötsligt veckor gått. Det blir så tydligt med tiden när man jobbar som jag gör, allt blir en nedräkning på något vis och livet får så tydliga förändringar när man flyttar från en plats till en annan. Och tänk, jag har bara 4 veckor kvar innan jag lämnar mitt Lanzarote-hem. 

Jo för med tiden har jag nog fått ett sånt. Lanza-hem, alltså. Det trodde jag aldrig i början. 

Jag tänkte visa vad jag hittade på för över 4 veckor sen (hereguuu) med mitt gamla vinterteam! De lämnade ju i mitten av januari och vår sista dag tillsammans spenderade vi i buggies över hela ön. Typ bästa dagen här, hittills. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Lanzarote sitter ju på fantastiska landskap med vulkaner, sand och hav. Det får man ju ändå ge den här lille ön. Den är himla fin.

(null)

(null)

(null)
 
Och så mitt lovely winter 1 team. Nu när jag kikar på gamla bilder så saknar jag så. Åååh. Jag hade sån tur i år. Hade verkligen livets härligaste kollegor. 💔 Så störiga ibland men ändå livets härligaste. 
(null)

(null)

(null)

Vi körde över en stor del av ön. Var kul!!! Hoppas att jag kan göra samma nu i veckan när min pappa äntligen kommer hit. 
(null)

(null)

(null)

Ja så att. Idag är jag ledig! Ska ut i vulkanerna och åka igen faktiskt med min polare Luke! På måndag kommer pappa hit och stannar i ett par dagar och sen drar jag mig mot London för jobb och då är det bara några veckor kvar tills jag flyttar mot Italien. Livet är kittlande mot mig just nu men ändå finns det någonting i mig som längtar efter att få landa hemma. Pussas och kramas med de jag tycker om utan någon som helst tidspress. Dricka rödvin med min julia igen. Se på bonusfamiljen som vi gjorde förr. Hälsa på Sofia i Gbg och promenera genom staden ihop och så längtar jag efter att bara få ha ett riktigt hemma, igen. 

Men, så är det. Tiden är nu och jag är glad över var jag är. Och vad tråkigt och grått allt vore om man inte kunde längta. Även om man längtar efter något så enkelt som att slötitta serier med en bästis eller promenera med solen i ögonen i sin favoritstad. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3