CASA ROJA

Sååå att i söndags hade jag + mitt nya team lite söndagshäng i Puerto Del Carmen. Det är ett ställe här på Lanzarote med lite mer life än vad min stad har. Mer uteställen och barer och restauranger. Mitt favvo-käk finns där! Tror det kallas Casa Rojo eller så. Ett litet ställe precis vid hamnen där folk har käkat fisk och druckit vin sen 1800-någonting. 

(null)

Säg hej till Beth! Min nya teamleader. Vi kommer ha kul ihop.
(null)

(null)

(null)

Och så säg hej till min justine. Vi skrattar ofta ihop. Hon flyttade in till min lgh förra veckan så nu brukar vi somna till filmer ihop och dricka vin på balkongen. 
(null)

Vi promenerade ner till vattnet. Det är fint här! 
(null)

(null)

Justine! En polare frågade mig om jag saknar att plåta och det gör jag verkligen när jag är här. Det finns inte så mycket tid till att hålla på med sånt som foto eller text. Det är tråkigt. Jag saknar ofta att liksom stänga in mig i nån kreativ bubbla och bara jobba jobba jobba. Det finns inte utrymme här rent tidsmässigt. Däremot håller jag ju på med andra grejer som gör mig pirrig!!! Typ dans, långa nätter, god mat och vin och karaokebaren här bredvid. 
(null)

(null)

Säg hallå till vinter teamet 18! vi ska egentligen vara 4 personer (= vi jobbar lite mycket just nu) men än så länge är det vi tre som kör hårt med aktiviteter och dansshower och bingo med de äldre, här på vårt hotell. 
(null)

(null)

Sen var vi så trötta så vi drog hem och somnade tidigt. Våra arbetsdagar börjar ju runt 10 och håller på fram till 23.30 så när vi har en ledig kväll gör vi helst inget annat än att duscha länge och somna tidigt. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3