I NEED IT FOR MY ART

 
 
Jag minns så väl förra året vid den här tiden. Det känns ibland som om jag är där. Hur jag satt i min säng på Lanzarote. Lakanen var krispiga och nytvättade, det var de alltid där, och jag grät förtvivlat över nån som ändå visade sig vara sjukt o-värd. 
 
Och tänka sig att i år sitter jag på samma sätt. 
Gör samma sak. 
Fast på en luftmadrass framför den öppna spisen i mina föräldrars källare. 
 
Någonstans i det fula och trasiga bor också det fina. Kanske när jag är gammal så kommer jag att se tillbaka på all hjärtesorg som har passerat och längta tillbaka. Man är väl aldrig så medveten om hur levande man är som när nån gör tusen nålar på hjärtat.
 
Så typiskt mig föresten att inte blogga på hundra år och sedan komma in här så fort huvet går runt i sorg-moln!!! Eller hur. Ni kan kanske ta det, tror jag. Men ändå. Jag tror att det är så många av oss funkar. Det kliar i fingrarna när något behöver komma ut. Och det är väl bara de jobbiga känslorna man vill ha ut, va. De fina får ju gärna stanna kvar i kroppen eller så.
 
Kanske ska jag passa på att skriva några roliga grejer som händer så att ni inte lämnar cyber-rummet med ont i maggen. 
 
Okej här kommer det. 
 
1. Julen var kul! Jag firade ju inte hemma förra året så det kändes extra fint i år. Jag ska kanske skriva nåt eget separat om det om jag får tummen ur nån gång. 
 
2. Jag har börjat spela gitarr igen (lol nu tänker alla mina polare "...ooookej" haha) och jag ligger ju på nybörjarnas morsas nivå men det är kul att plinga lite tycker jag. 
 
3. Ja det var väl det. 
Hehe skoja. Det finns mer. Jag ska gadda mig i veckan. Kul va. 
 
Det var faktiskt det. 
 
Ta hand om varann och glöm inte att kramas.Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3