NU FÅRE VARA NOG

 
Nääee nu fåre vara nog! Jag hoppas att jag skaffar mig orken att kika in här oftare under året som kommer. Det är verkligen guld värt att kunna se tillbaka på livet. Eller hur. Jag kastas lite mellan "guuud vem bloggar ens 2019 och framförallt om man e typ 23 år" och "skriv skriv skriv skriv!". Så då vet ni läget. 
 
Tänk att ett år redan har gått. Herregud man hinner inte med. Jag undrar så vart jag står om ett år. Vart jag är på väg. Om jag är på väg ensam eller inte. Vad jag drömmer och längtar efter då. 
 
Imorgon är det nyårsafton (woop woop eller nåt sånt). Jag hade egentligen tänkt att bara hänga hemma. Jag har haft nån jobbig vecka, som ni vet. MEN nu äre ändrade planer och jag ska ut till Öland faktiskt. Det blir jag + några av mina närmsta polare som ska hänga där ett helt dygn faktiskt. Lite lekar och tävlingar och så massa god mat och vin. Mmmmhmm. Det blir nog fett. 
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3