OCH OVANFÖR MOLNEN SKINER SOLEN, ALLTID

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hemma. <3 Bland somriga ängar och stökiga smågator i min stad. Jag har längtat!! Märkte det ännu mer när jag väl landade här. Gud vad jag längtat. Det är lyxigt att få bo nära personer man tycker mycket om. 

Mina första dagar i swe har varit väldigt lugna och chillade (if that’s a thing). Jag har fikat med mormor och morfar, sovit länge och hängt nere vid kusten. Jag gillar att hänga där, i Varberg. De flesta av livets finaste och roligaste berättelser utspelar sig där. 

Idag är en stor dag för lille mig för jag är påväg till min nya stad!! Tre långa och pirriga timmar bort ligger min nya lägenhet på 27kvm. Hade sån tur som fick ett förstahandskontrakt på samma gata som universitetet. Jag får nycklarna idag! Först ska vi till Ikea. Det är dags att köpa en ny säng + galgar och sånt. 

Vi hörs snart polare 🌜Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3