SÅNT VET MAN ALDRIG FÖREN EFTERÅT

Det är alltid en märklig känsla kvällen innan jag ska flytta. Jag ligger alltid i sängen och blir sådär tråkigt vemodig och tänker ALLTIIID "nästa gång jag går och lägger mig så är det någon helt annan stans". Extra märkligt precis innan säsongen så här.,Att imorgon ska jag flytta till det som kommer att vara mitt hem fram tills löven trillar av träden här hemma. Det känns så långt bort nu. Löven har ju inte ens kommit än. 

(null)

(null)

(null)

Och trots att det känns tråkigt att lämna alla och kramas hejdå, igen, så är jag ändå tacksam för att jag har lite mer kött på benen den här gången. Tänk min första säsong, det är två år sedan nu, jag låg och ångest-ade i två veckor innan. Ingen fattade varför jag ens åkte. Inte jag heller. Men det var något i kroppen som bara sa att jag var tvungen på nåt vis. Bra jobbat kröppen.

Jaja! Kul saker som jag lärt mig med säsongerna är iallafall vad jag ALLTID önskar att jag tog med mig men som jag alltid glömmer. I år tar jag med mig alla de sakerna. Här kommer listan på de absolut nödvändigaste men som man ändå aldrig tar med. Obs obs utan inbördes ordning (allt är på plats nummer ett)

- en förgrenare. I alla lägenheter jag har bott i utomlands har jag liksom alltid fått krypa runt på golvet i århundranden innan jag hittar ett eluttag. Ett. En förgrenare bara måååååste man ha! ju! 

- ögonbrynsfärg. Det finns liksom inte i södra Europa. Och, jag är jätteljus (= inga ögonbryn) så jag har bunkrat upp. Om jag får övervikt på bagaget är det definitivt ögonbrynsfärgen. Jag åker inte utan den. 

- toalettpapper. En rulle. Been there done that haha... glömmer aldrig när jag kom till Grekland. Bodde verkligen på landsbygdens MAMMA + det var sen kväll. Jag hade kunnat offra allt annat bagage för en toarulle just då. Say no more say no more. 

- En hårddisk med filmer. Ofta är ju internet himla dåligt där jag bor och även om man bor på semesterdestinationer så är det ju verkligen knappast så att man lever life varje dag (så om jag får det att verka så: det är lögn), och många kvällar kör man ju lite slö-film-tittande i sängen. Jag är redo för det nu med ett helt bibliotek att välja bland. Det var jag inte i vintras. Jag har sett Harry Potter nummer 3 på repeat bokstavligen från november till mars. Jag vågar säga att jag kan replikerna hyfsat. Sen fick jag äntligen en ny film att växla mellan. Lejonkungen. På tyska.

Ja så jag är redo. En hel resväska FÖR redo. Ni ska se mig när jag åker ut på destination. Ska se om jag kan få till en bild imorgon. Två stora resväskor + en liten. Och handbagage, då. "1 pice/passager" står det på flygbiljetten. Living on the edge minst sagt. 

Nej men, på riktigt, det känns lite tråkigt att lämna igen. Hela mitt liv går ut på att säga hejdå just nu. Kram och hejdå. Och sen träffar jag nya polare som jag måste säga hedjå till, också. Och så går det runt. Men, det är ett val jag har gjort och någonting som kommer med den här livsstilen. Det är svårt att undvika ju. Jag hoppas bara på att få ha alla vänner och alla jag gillar samlade under samma tak någon gång. Det vore nästan omöjligt men det vore fint. 

Undrar hur Italien kommer behandla mig. Jag är lite nervös tror jag. Undrar om jag kommer få livets finaste sommar. 

Det fina är att ju att sånt vet man aldrig fören efteråt. 

Let’s!Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3