JAG HAR KOMMIT HEM

 
Hej alla vänner. <3 
 
Jag har landat hemma i sverige nu. Det är skönt förstås, samtidigt som jag alltid är lite after-season-blue. På något vis känns det alltid lite tomt att komma hem. Nästan som om man har hittat på alla månader som gått. Man har ju ingen här hemma att dela det med. 
 
Men! Samtidigt så skönt att vara hemma. Jag har längtat så. Det är härligt att ha familj + polare runt mig igen och jag älskar att få sova ut om morgorna för en gång skull. Och kylan är härlig. Nu har jag tre veckor semester innan jag flyttar vidare. Under tiden vill jag hinna bärsa med polare, soff-hänga med min familj och om ett par dagar åker jag till Barcelona för lite semeter. Jag försöker göra så mycket kul som möjligt förstås. Jag hyr ju ut min ägenhet så jag sover halvt hos Julia och halvt i källaren hos mina föräldrar. Det är som att vara liten igen, på en tältsäng bredvid en öppen brasa och mina bröder som spelar tv-spel. Det finns inget som slår det här, tror jag. 
 
Jag ska sammanfatta säsongen en annan dag tänkte jag. Det är ett kul sätt för mig att få se tillbaka på vad som hänt och hur tiden har gått. Lite bildinfo föresten: jag + Luke dök dagen innan jag åkte hem! Så kul! Jag kan aldrig låta bli att skratta under vattnet (kom igen man ser ju kul ut) så det slutar alltid med att jag får tömma mina glasögon på vatten hela tiden lol.
 
Jag sov hos julia inatt och strax ska jag hälsa på min clara. <3 Vi ska äta tapas (getost!!) och smaka på rödvinet jag köpte till henne från Spanien. Vi hörs! Ha kul!Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3