BARCELONA IMORGON MEN NU ÄR JAG HÄR

 
Hej! Hoppas att allt är fint hos er. 
 
Det är så härligt att vara hemma tycker jag. Sån lyx. Jag hänger mest med min familj och mina närmsta vänner. Så fint det är med vänskaper där man liksom inte ses på så många månader utan att det känns av alls, när man ses igen. Jag har så fina personer i mitt liv. Det är jag glad för vaaaaarje dag. 
 
På tal om vänner! TROR NI INTE att min finaste vän från lanzarote har fått besked om att flytta med mig till sardinien. Hur fint är det inte. Ni vet ju vad jag sa för någon vecka sedan, att det kändes tungt att lämna någon så kul och fin på lanzarote. När vi stod och packade in väskorna i bilen samma morgon som jag åkte hem, så ringde vår chef och sa till honom att "föresten vi byter destination för dig i sommar, du blir skickad till...jag tror det är, hm, om det var... sardinien." Vi båda blev så glada. 
 
Imorgon åker jag mot Barcelona! Jag ska på lite mini-semester. Det ska bli kul, var så längesen jag var ledig. 
Vi hörs därifrån, väl!Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3