FÖRSTA DAGAR I ITALIEN MED LITE OTUR OCH NYVAKNA KOSSOR

(null)

(null)

Hej mina vänner ❤️

Jag börjar långsamt att landa här i Italien. Det verkar så fint här, jag bor mitt ute på den italienska landsbygden ihop med mitt team. När vi går till jobbet i morgonsolen så promenerar vi genom ängarna där kossorna håller på att vakna till liv, bönderna matar grisarna och de små gatorna är alldeles tomma, bortsett från någon enstaka moped som nyvaket puttrar förbi. Det är fint här. 

Jag trivs bra men jag har haft lite otur med mina första dagar.  Jag fick värsta infektionen i fingret på något vis. Började med att jag hade ett litet sår som liksom vägrade läka och sen gjorde det så sjukt jäkla ont och blev helt rött och brinnande på nåt vis. Till en början gjorde det bara sjukt ont men häromnatten vaknade jag upp och mådde liksom dåligt på riktigt så då fick jag åka akut (nåja, så akut det kan bli här haha...)  till en doktor här i straden bredvid. Jag fick medicin och nu efter ett par dagar verkar det som om det går åt rätt håll.  Dessutom har jag varit utan toalett de första dagarna här eftersom att den vart trasig (welcome to italy lol) men det verkar som om de har fixat den nu. Hoppas på det också. Med andra ord - lite oflyt till att börja med MEN glad ändå oftast!!! 

Det är alltid en märklig känsla i början av en säsong. Dels är man lite vemodig för man saknar nån hemma och det känns alltid, och jag menar verkligen alltid, som om "det här kommer aaaaaaldrig bli lika bra som min förra säsong", men dels är man lite pirrig över alla nya polare man klickar med och för vad som väntar under sommaren. Overall är det mestadels en härlig känsla även om hemlängtan slår till då och då. Tror jag. Så är det för mig iallafall. Säkert inte för alla  :) 

Jag har mycket att skriva om här redan. Har haft lite tid att ta mig runt här på ön faktiskt och dessutom vill jag skiva lite om Barcelona också. Får ta tag i det ikväll men man är ju så trött när man jobbar långa dagar. Jaja! Kram och puss vi hörs snart! Ta hand om varann tills dess.
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3