SUNNY HIGHLIGHTS

Nu är vi redan en bit in på september och som vanligt hinner jag knappt med. Om tre veckor åker jag hem! Så märklig känsla!


Jag gör massor av kul men jag glömmer att berätta det. Här kommer en kort summering av glömda glimtar av augusti. 

Först och främst så har jag hängt mycket (!) på stranden bredvid hotellet under mina raster för att se på när Sara vindsurfar. 

Sedan kom ju Joni hit, som ni vet. Jag tog knappt några bilder med honom hur konstigt det än låter. Men! Vi hängde här då och då. Vid poolen alldeles bredvid våra lägenheter. Eller, våra gamla lägenheter, blir det ju då. Jag har flyttat nu!

Sedan hade vi grattis-frukost för finaste Solveig! Så härligt med ett knippe kul människor, crepes och skratt tills man gråter. Mycket sådant den här sommaren. 

Värdlens bästa café och baristor. Här har jag hängt mååånga kvällar och morgonar. Nästan varenda, sen jag kom hit. 

Ja och så tog vi teambilder! Först på hela teamet och sedan på oss entertainers/sport/hangout. Min lilla familj här. Tycker om så mycket <3

ooooooch coco move!

Vårt castingteam har haft så många fina shower förstås.

Gör ont i mitt perfektionist cyper-hjärta att posta den här bilden MEN den är tagen när mitt riktiga hjärta KROSSADES för att Sara åkte hem till Tyskland!! Vi firade av henne med kubb, vin och pizza på stranden. Åh min Sara. ❤️ Äh! Vi ska ses igen, har vi sagt. Snart.

Och en måndag förra veckan åkte jag in till Kos med Atle och Silja. ❤️ Mina kanske härligaste personer. 

Vi hittade veganska burgare! Det trodde jag aldrig. Bättre på Max förstås. Längtar hem till ett greenmål eller så även om den här också var god!!

Nu har jag brottom till jobbet! Vi hörs strax igen. Kanske redan imorgon. 🌻johanna    •     •   http://jojosmind.blogg.se/

vackra bilder!


Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3