MIN SISTA VECKA HÄR

Min sista vecka här. Åh ❤️. Märklig tanke och märklig känsla. 


En veckoplanering kommer lastat! 

Torsdag: Okej jobbdag. Kanske min längsta. Jag har egentligen inga planer förutom att jag hoppas kunna hänga med mitt team lite grann ikväll. Kanske kolla film eller så. 

Fredag: Halvledig! Börjar tidigt men sen ska jag träffa min best budd Silja på stranden för att plåta lite head shots. Hon jobbar som musikalartist i Tyskland och behöver liksom bilder rakt upp och ned. Kanske min största utmaning, att bara ta bilder utan fint ljus, förgrund eller något kreativt över huvud taget. Ja, sen ska jag möta upp Greta när hon slutar och vi ska plåta lite porträtt för min portfolio och sedan ska vi balkong-hänga hela kvällen!! 

Lördag: Lång dag och min sista teamshow! Kan hända att jag fäller en tår eller två men det är väl tillåtet. Väl? Sedan antar jag att jag ska ha en sista kväll med te och choklad på balkongen med Greta. Hon åker på semester på söndagen och vi ses ju inte mer på länge eftersom att hon jobbar vidare i Spanien sen. Åh! Gråtfest på lördag alltså! 

Söndag: Hmmm. Jag hoppas att jag hinner förbi butiken för att köpa lite postcards och honung. Jag ska äta frukost med en vän på morgonen. Mysigt. 

Måndag: Haaarreguuuud min sista riktiga jobbdag!!! Jag börjar inte förrän halv två så jag hinner nog med en frukost (kanske i Tigaki om jag har tur) och kanske hinner jag somna en stund på stranden innan jobbet. 

Tisdag: Sista lediga dagen! Jag ska till Turkiet faktiskt med Alex, Solveig och Teresa. Vi ska strosa runt i en hamnstad där och smaka på Turkiet lite grann. Jag har aldrig varit där. Ska bli kul och spännande! 

Onsdag: Oh my min sista dag. Heartbreak Heartbreak. Jag vet inte om jag jobbar eller inte men oavsett vill jag göra något speciellt med mina närmsta vänner på kvällen. Jag har bara inte kommit på vad, riktigt. Hmmm. Får ta en funderare. Vi har ju hejdå-at på stranden med pizza ett par gånger nu så det vore kul att pussas hejdå på något annat sätt den här gången. ❤️ 

Torsdag: Kyssi kyssi grekland!!! Jag hoppas att jag hinner packa. Åker inte förän sent på kvällen så jag kommer vinka hejdå till lägenheten ett tag på dagen. Sedan kommer jag nog hänga på hotellet under kvällen och eftermiddagen och sedan säga hejdå till allesammans. Det här kommer bli en tung dag. Såklart. Det är ju så, förstås. Jag vill knappt tänka på det. Men! Sedan får jag kramas med min familj på natten, och det ser man ju fram emot. 

Overkligt! 
Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3