LIVET!

Tänkte bara kika in och visa lite bilder jag plåtade på stranden i tisdags. Fick äntligen lite tid för allt som kliar i fingrarna, liksom. Jag får så mycket inspiration här. Det verkligen sprätter i kroppen på något vis. 


Så i tisdags ställde Greta, Solveig och Teresa upp. Så fint att de lät mig fotografera dem. Mina polare hemma vet ju att jag inte är så lätt. "Kryp in där!", "lägg armen så!", "nej naturligt, sa jag ju!". Tack tjejer. 💞

Jag ville ha ett utökat portfolio för min hemsida. Vi plåtade mest porträtt, förstås, eftersom att det är vad jag behöver. Här är mina favs!

Sedan lite sånt här också. Tycker det blev fint. Fina och svala färger. 

Vi lyckades verkligen pricka in the golden hour!!!! Så glad för allt fint guldljus i luften.

Kolla på det här. Åh. Kommer sakna ljuset så mycket när jag är hemma i Sverige igen. Vi har mycket fint men inget sånt här.

Ja och sen bytte vi om innan vi åkte i till staden och åt mat på kanske bästa restaurangen hittills! 

Idag är jag ledig. Jag söker mest jobb och nu bussar jag in till Kos. Ska köpa lite olja och torkade frukter. Livet! 
Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3