IFRÅN ETT HEM TILL ETT ANNAT

 
 
 
 
 
 
Så i måndags jobbade jag min sista arbetsdag här på hotellet. Fram tills att jag åker jobbar jag bara halvt, eller inte alls. Mycket tid just nu går åt till att packa, städa, fixa, kramas, äta och bara ha kul. Det är tunga dagar förstås men jag älskar ju att vara här så jag försöker att stanna upp lite extra och carpa skiten ur diem lite grann nu tills dess att jag åker. 
 
Det finns ett ställe här som heter Biggy´s. Dit brukar vi gå ibland och dricka milkshake med nutella eller lemonade när vi har rast. Så det gjorde vi i måndags! Jag, Solveig, Alex och så Annika. Det har blivit kallare här nu, runt 22 - 25 grader, och dessutom ligger solen i moln ofta. Winter is coming, som Alex säger. Vi går runt i hoodies och dricker té. 
 
I går var vi i Turkiet, idag ska vi äta sista tigaki-frullen och imorgon åker jag. Ifrån ett hem till ett annat. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3