FÅ HJÄRTAT ATT GÅ SÖNDER

Hallå hallå, :-) Igår hängde jag med mina tisdags-polare inne i Kos stad! Så mysig kväll. Vi strosade runt i de små butikerna, åt vårrullar och ris och sedan satte vi oss i en liten bar och skålade lite grann innan vi tog bussen hem. Mysigt ställe, visst! Bara kuddar överallt och filtar i taket och på väggarna. 

Idag jobbar jag hundra timmar men efter det ska jag se på mina kompisar som har Disney-show och sedan ska vi ner till stranden och säga hejdå till min fina vän Andreas som åker hem imorgon! Det märks verkligen att det är low season. Inga gäster, knappt, och alla är på väg hemåt eller till andra destinationer. Jag vet som vanligt inte vart jag är på väg. Kanske hem. Isåfall snart! Bara några veckor kvar!

Det är alltid lika märkligt att avsluta ett kapitel utan att veta när nästa börjar. Just det här kapitlet känns så himla tråkigt att avsluta. Jag har verkligen fått fina vänner. Och bara tanken på att säga hejdå får ju hjärtat att gå sönder. Tänk om jag kunde få leva så här föralltid.
Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3