EN FABULÖS TISDAG SOM ALLA ANDRA

Hej mina hjärtan <3.  Hoppas att allt är fint hos er med.  
 
Jag tänker inte ens förklara att bilderna är sedan ungefär tre veckor tillbaka för det vet ni väl redan vid det här laget. Allt blir lite sent. Men! Ändå väldigt härlig dag!
 
Det var en tisdag som vilken som helst och jag åkte in till Kos med mitt fabulösa tuesday-crew. Vi har lyckats få ledigt varje tisdag tillsammans. Så mysigt. Förra säsongen jobbade vi ju mest om varandra på något vis så då hängde jag mycket ensam eller med några lokala polare på Gran Canaria så jag är verkligen glad att jag får hänga så mycket med några ur mitt team under våra lediga dagar den här sommaren. 
 
Bilderna är i usel kvalité. Jag har föresten äntligen kommit på varför mina bilder har varit så små och dåliga i kvallen det senaste! Jag köpte ett wifi till kameran som gör att jag enkelt kan skicka över bilderna från kameran till telefonen. Problemet är att när man flyttar över många åt gången så förminskar wifiet bilderna och då blir de väldigt små (=dålig kvalite varje gång jag ska "förstora" dem, tillexempel förstoras de här på bloggen, eller på facebook, osv.) Men! När man skickar över dem en åt gången så kan man välja att skicka över dem i orginal storlek och då försämras inte kvalitén! Finally!!!!!
 
Jaja. 
 
Vi åkte som sagt in till Kos för att kika i affärer och så. Annika var med också!
 
 
 
 
 
Sedan kikade vi i butiker vi inte hade kikat i förut. De har många fina med annorlunda smycken här. Jag som älskar sånt vill bara köpa med mig allt. Igår köpte jag en fin liten fotlänk i guld, iallafall. Med den grekiska symbolen som står för happiness. Kändes fint att köpa något enkelt och något jag kan ha länge. 
 
 
Åh Greta vad fin!!! Alltså. Om ni bara visste hur glad jag är för här vill alla mina kompisar också fotografera jämt. Jag har ju jobbat med foto länge och tycker inte längre att det känns pinsamt att liksom ta upp kameran för att knäppa lite bilder. Jag tycker inte heller det är pinsamt eller skämmigt att plåta främlingar eller att själv bli fotograferad. Men, ni vet, ibland kan jag ändå känna att det är lite... opassande? Kanske? Förra sommaren kände jag jämt så för ingen av mina kompisar där ville vara med på bild. De avslutade liksom våra samtal och tystnade, och stannade liksom upp som för att verkligen vara säker på att jag inte riktade kameran mot dem. Här är det tvärt om och jag älskar det. Greta säger tillockmed ibland "åh vi måste stanna här så vi kan ta lite bilder!" eller "åh nej varför köpte jag inte granatäpple, det hade ju blivit såå fint på bild". Haha Greta <3. 
 
Ja så vi skyndade oss ned till hamnen för att hinna fånga kvällssurret där. 
 
 
 
 
 
Haha. Teresa, Andreas, Alex och så jaaag. <3
 
Sedan följde vi hamnen och kom fram till vårt numera stammis-hak fiskegatan. Vi har snart nog test-ätit på varenda restaurang där. 
 
 
Jag såg att någon undrade hur det går med att äta veganskt här. :-) Det går lagom. Det är verkligen inte lika lätt som hemma, så här har jag övergått till att äta mest vegetariskt. Fisk ganska ofta, också. Jag rör på mig mycket och det finns inte så mycket av mina vanliga proteinkällor (linser, bönor etc etc) här så därför har jag valt att göra så. Men! Längtar ihjäl mig till att komma hem och köra mer veganskt! Min kropp mår bättre av det och jag märker det så tydligt. 
 
Mina fina tjejer!! vad jag kommer sakna er. <3
 
Det blev lite sushi.
 
Och lite av husets vita. :-) 
 
Det var det! Nu ska jag strax iväg för att äta lunch på hotellet och sen jobbar jag till 20.00 ungefär. Imorgon har jag bara en vecka kvar här. Sista veckan. Man vet ju alltid att den ska komma men det känns märkligt förstås. Fast, känslan av tomhet börjar långsamt gå över till ett pepp inför allt som ska komma. Jag hatar att avsluta kapitel i livet men jag är ändå en jäkel på att se fram emot nästa, varje gång. Mitt nästa livs-kapitel (eller vad det nu heter, ni fattar vad jag menar IALLAFALL) kommer bjussa på stenhårt jobb tror jag. Kanske mindre roligt rent jobbmässigt men det är ju nödvändigt för att jag ska kunna starta igång ännu ett kapitel senare. 
 
Äh nu blir det rörigt.
 
Trevlig onsdag!Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3