ANDAS LÅNGSAMMARE VARA VAKEN LÄNGRE OCH ÄTA OLIVER

Jag har ju flyttat! Från en lägenhet till en annan här på Kos. Från en stad till en annan. Eller, från ett hus på landet till ett annat hus på landet eftersom landet är allt de har här. 


Jag flyttar för att komma närmre hotellet jag jobbar på, och dessutom bodde jag i tigaki med Andreas och Petra förut men nu har de båda slutat. Petra har åkt hem och Andreas bor med en annan polare här så därför flyttade jag också. Och! Bäst av allt! Nu bor jag granne med Greta! 

Det är en märklig känsla att vara i slutet på säsongen. När man jobbar så här så går man in i någon typ utav bubbla och det känns märkligt att jag snart behöver ta mig ur den. Lite tråkigt och jobbigt. Jag tycker verkligen om mitt liv här just nu. Men! Jag ser också fram emot att komma hem och allt vad den här vintern har att ge mig. 

Här bor jag nu! Fint väl!

Och jag har gjort mig hemmastadd förstås med mina gamla bilder på väggarna och allt som hör till. 

Och utanför fönstret växer dessa!! 

Tre veckor kvar alltså. Undrar vad som händer sedan. Man vet aldrig! Ska andas lite långsammare och vara vaken lite längre de här veckorna iallafall. Kramas lite extra och sånt. Äta taziki och oliver. johanna    •     •   http://jojosmind.blogg.se/

vackra bilder!


Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3