THE PERKS AND NOT SO PERKS OF THE ADULT LIFE

Söndag söndag söndag... Vilken dag jag haft. Har verkligen känt mig vuxen!!!! Ja jo, först vaknade jag och åt frukost och sedan hängde jag tvätt. Handtvättade tillockmed ett par tröjor och placerade nogrannt ut dem på min tvättställning här hemma i vardagsrummet. Sedan sopade jag i köket, inte för att det behövdes utan bara för att det kändes bra typ, och sedan städade jag ur heeela min gaderob och rensade och vek om.
 
Som om det inte vore nog redan där, så har jag också suttit hela eftermiddagen och bokfört och skrivit fakturor. Usch och fy. Jag nästan kräks på att leva vuxen-liv. Finns inte mycket som är pirrigt och härligt med det. Visserligen har jag ätit typ tjugo bullar idag (vissa må tro att jag överdriver men de som känner mig vet att det är 100% sanning)  och hängt på tinder och kollat matlagningsvideos på youtube också, och INGEN kan säga åt mig att "amanda ska du verkligen käka så där mycket du kommer ju må skit och ska du verkligen ligga här och slöa" för att, ja, det ingår i the adult life att kunna göra som man vill.
 
Så, att. 
 
Tur att det bara är en vecka kvar tills dess att jag flyttar utomlands igen. 
 
Ja ja! Här är lite perks med att va vuxen iallafall. Man kan jobba med det man tycker är skitkul!! Häromkvällen var jag uppe och plåtade för Aroma Spa igen. Bilderna kommer upp i veckan. Håll utkik på mina + Aromas sociala medier och kanske utanför Spat på väggarna, också. 
 
 
 
Jag är tacksam varje dag för att jag får jobba och syssla med det jag tycker om. Det är hårt jobb och mycket "bakom kulisserna" men så är det nog för alla som har eget tror jag. Bokföring och fakturor en hel söndag, tillexempel. 
 
Men det är spännande förstås att inte veta vart det slutar!
Imorgon är det måndag och vi börjar där. 
 Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3