TACK FÖR ALLT KAPTENSGATAN

Hej det är jag igen!
 
I lördags firade vi min moster som fyller 40. Så fint att ha hela familjen samlad. Jag vet inte hur länge jag är borta den här gången och då är det så fint att liksom få kvalitéts-tida lite med allesammans. Ska visa lite bilder!
 
Okej då så först körde vi go-cart!!! Eller inte vi. De, gjorde. Jag såg på. Min bror vann! Sen kom min pappa! Sen kom min kusse Lukas! Lagom malligt. 
 
Min alex. <3 Fina lillebror. 
 
Prispallen igen då. 
 
Ja! Och sen hände grejer på riktigt! Jag åkte ihop med mammsen, mina båda mostrar, mormor + två nära vänner upp till Aroma Spa för att brunch-a och spa-a lite. En helt vanlig lördag hallå! Vilken lyx, va! 
 
Min vackra mormor. <3 
 
De har god mat förstås! Jag jobbar ju med Aroma och backar aldrig för att skryta om det. Fantastiskt ställe. 
 
Här satt vi ett tag och götttttade oss. 
 
 
 
 
Jag och mrs födelsedagsbarn!!! Tänk vilken tur jag har som har så fina och starka och häftiga kvinnor i min familj (nåja män också men ni fattar). Tack livet du äger! 
 
För att inte tala om min mamma. <3
 
Och min stad! Nu syns vi inte på ett tag. Känns tråkigt och pirrigt. 
 
Här sitter jag och spaa-aar.
 
sen bubblade vi också förstås.
 
Och drinkade. 
 
 
Efter spa-andet gick vi ner till torget och drack en drink innan vi åkte hem till min mormor & morfar där vi käkade mat alla tillsammans. 
 
Och så gick även den helgen. Jag vet hur cheesy jag låter men det är verkligen värdefullt att få umgås med hela familjen ibland. Som jag sa, nu vet jag inte när jag ser dem nästa gång. Jag flyttar till Spanien nu och kommer förmodligen hem i januari. Då är tanken att jag ska flytta till London över våren för att sedan åka och jobba i italien i sex månader. Anledningen till att det är ett "förmodligen" och inte ett "yas! det händer!" är ju helt enkelt för att ingenting är heeelt lovat än och då känns det ju dumt att prata om det för mycket. Med det här jobbet ändrar sig allt väldigt fort. Jag är ju typ garanterad att åka till Spanien (jag menar jag åker om typ 24 timmar), men jag har haft kollegor som har fått andra flygbiljetter i handen bara någon dag innan avresa förut. Det är ju det som är pirrigt! Jag gillar det verkligen! 
 
Men, som ni förstår. Det är jobbigt att säga hejdå när man inte vet om det är till januari eller till oktober nästa år. Men! Point is! Jag har många att längta efter och det är jag tacksam för varje dag. Den morgonen jag vaknar någonstans i världen och känner att jag inte har någonting alls att komma hem till, då är det dags att sluta resa, tror jag. 
 
Detta innebär också att jag sakta men säkert behöver säga hejdå till Kaptensgatan. Åh. <3 Min lägenhet. Min lägenhet på 37 kvm där vattnet bara fungerar ibland och balkongdörren inte går att stänga. Min lägenhet som blev min första. Lägenheten som lärde mig att äta pizza på golvet med händerna för att undvika disk och vart det billigaste toalettpappret finns att köpa. Lägenheten där vi har dansat till Carola och hånglat i köket. Värmt bullar mitt i natten och druckigt vin mitt i veckorna. Där jag somnat till andetag i nacken vissa kvällar, och till Julia som internetbråkar med Bingo Rimér, andra nätter. Där jag gråtit för att jag glömt att betala räkningar och där jag spillt målarfärg över golvet. Lägenheten som fick mig att bli äldre. 
 
Helt vuxen är jag nog inte än. 
Men när blir man det egentligen.
 
Det är tråkigt att säga hejdå till Kaptensgatan. Det var en fin tid. 
 
Kanske är den inte slut än men jag tror det. Tiden här i lägenheten, alltså. Jag får på sin höjd ett par veckor här till våren. Då ska jag verkligen skriva ett hejdå-kaptensgatan-inlägg. Det förtjänar den lilla lägenheten. Jag längtar till nästa. Undrar vilka historier som skapas där. Undrar vem som får hångla i det köket och vem julia ska internetbråka med, då. 
 
Imorgon ger jag bort nycklarna för en stund iallafall. Och sen: Spanien! Hasta pronto!Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3