SISTA GLIMTAR UR EN VARDAG

Jag kan knappt fatta det men jag är hemma igen. I torsdags natt flög jag hemåt och fick säga hejdå till alla mina fina vänner där nere. Några av er måste ju tro att jag är helt galen som tar det här så hårt (vilket visserligen kan stämma) men ni vet, man kommer varandra nära väldigt snabbt när man är ute och jobbar så här. Man har ingen annan, ju. Och så lever man väldigt tätt ihop. Man bor och äter och sover och jobbar tillsammans och så är man ofta väldigt lika som personer redan. Det är klart att man kommer varandra nära. Och det är klart att det är jobbigt att säga hejdå när man vet om att man inte kommer träffas på länge. Här kommer några få snabba glimtar ut min mobilkamera från min sista vecka! 
 
Vänster! En morgon åt jag pannkakor på Biggy's med Solveig och Greta.
 
Och till höger sitter vi och spelar ligretto. Åh. <3 Blir varm i hela kroppen, haha. Saknar så mycket att sitta och spela ligretto på golvet. 
 
Love you!!!! <3 <3 <3
 
Till vänster har ni mig med Coco & Charlie som gör cirkuskonster vid hotellets ena pool. Saknar detta något mindre, haha. Varje måndag hängde vi där i 45 minuter för att göra cirkuskonster med kidsen. Allt jag kan göra är att snurra en rockring på min arm. Träningsvärk 2.0. 
 
Och till höger! Alex! Varje lördag har vi femkamp i poolen och den här lördagen provade vi ett nytt spel, iklädd detta. Så kul. Skrattade ihjäl mig ett par gånger.
 
Jag har fortfarande mycket att visa från de sista dagarna. Håller på att klippa film också. 
 
Det är en märklig känsla att vara tillbaka. Jag ska skriva lite mer om säsongen och allt vad den har gett mig i ett separat inlägg. Och så ska jag leta flygbiljetter för att hälsa på alla. På besökar-listan står Lanzarote, Gran canaria, Teneriffa och Thailand. Ska bara köpa en triss först. Slår vad om att jag hinner med alla!
 
VI hörs snart. <3Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3