RASTLÖST BLOD

Hejsan hejsan bloggy bloggy hoppas att allt är fint hos er och att ni tar hand om er själva. 
 
Nu har jag varit hemma två veckor (eller tre? nej, två? väl?) och har liksom börjat trilla in i vardagen här hemma lite grann. I en ny. Även om vardagen hemma alltid kommer att låta mig vandra på samma gator och dricka samma kaffe så händer ju grejer förstås. 
 
Det känns helt okej och trots att det är skönt att umgås med gamla vänner och min familj så kan det inte låta bli att pirra och liksom sprätta i kroppen. 
Men sen har jag ju världens mest rastlösa blod också.
 
Tänkte att vi blickar in snabbt i mina senaste dagar. 
 
Det är höst och det = långa byxor och korta tröjor. Gillar denna från Zara. Prickigt är min favvo nu om man får ha favvos. 
 
På vardagarna har jag hängt med Clara och ätit lunch ute och plåtit vid fina gamla hus här i stan. Som en gör, ni vet. 
 
Att laga mat. <3 Alltså. Man saknat det när man är borta även om det är jobbigt att diska. 
 
Telefonbild är väl ok hallå! Så här sur och färglad ser jag ut om jag tillexempel ska ut och käka lunch med mormor och morfar nere på torget. <3
 
Jag var i turkiet häromdagen. Ska fortfarande visa bilder därifrån men jag är ju så glömsk så glömsk så jag glömmer av jämt. Hursomhelst så köpte jag den här mattan där! 100 Lida eller nåt alltså cirka 25 kr. 
 
Och hej! 
 
Min själsfrände (jo man kan ha sånna) Julia kom ju hem i helgen!! jippi jippi vi har inte setts sen i försommaren. Och nu flyttar hon till Spanien i ett par månader. Livet. Hjärtekross. Vi samlades iallafall för att skålas och dansas!
 
 
Jag satt och sminkade mig och drack rödvin på golvet. 
 
Och här satt Jullan!
 
Och vi skålades skålades skålades.
 
Och sedan gick vi ut och körde lördagsdansen.
 
Ja och så här ser mitt sovrum ut, på tal om inget. Piffade om lite när jag kom hem från Grekland. Det är ju skönt att få ändra lite och jag hade längtat mycket efter att få ändra om här inne faktiskt. 
 
En annan kul grej jag vill berätta! När jag var nere på stan i spöregnet häromdagen så gick jag förbi mina egna bilder vid Aroma Spa! Så kul!! 
 
Nu ska det här rastlösa blodet försöka sova. Det rengar utanför och det är det bästa jag vet. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3