JAG LÄNGTAR TILLBAKA VARJE DAG

Oki doki vänner, ett inlägg kommer lastat från min näst sista tuesday-crew-dag på Kos!
 
Men först: sorry sorry för att det inte skriks frekvent härifrån. Jag har lite fullt upp tills dess att jag blir en 100% blogger. Ja, jo. Jag hade en härlig fantastisk slappig mysig ledig vecka, från dess att jag kom hem från Grekland tills igår. Jag har börjat jobba nu. För tillfället (tre månader framåt) är jag på H&M här i stan. 
 
Men! Så, att! Min näst sista tisdag, alltså. Rent tidsmässigt så befinner vi oss någonstans i mitten av september. 
 
Så! 
 
Vi började med en riktig lång frukost tillsammans i en annan stad. 
 
 
Vi satt verkligen jättelänge. Typ hela förmiddagen. 
 
 
 
 
Himla mysig restaurang, föresten. Vi beställde in mer och mer. Först lite smörgåsar och sen pannkakor. 
 
 
 
 
Och jag åt ägg för första gången på hela sommaren! Det var gott. Alltså, ägg är ju himla gott. Men nu tar det nog en tid innan jag äter det igen. :)
 
Efter typ tre timmar av mysigt morgon-snack och jouice så strosade vi vidare genom staden. :) Kolla mitt crew! Ah! Blir knäpp!!!! Saknar så jag spricker!!
 
 
 
 
 
 
 
Vi handlade hattar. 
 
 
 
När vi kände att vi kunde den staden, tog vi bilen vidare upp i bergen. Så himla fint. Här finns ett inlägg jag skrev i Juli, när jag var uppe i bergen för första gången. Fast med Petra och Lena! Det var lika fint den här gången, förstås. 
 
 
Se så fint <3
 
Ja, så vi körde och körde och körde och ännu mer körde och till slut kom vi fram till Kos Town. Kanske min finaste stad. <3 Jag gillar den verkligen. Kanske är den topp 1. Topp två är Rom och topp tre är kanske... något annat. Paris, kanske. Äh. Men Kos Town är nåt annat. Lugnare och mycket mycket litet och med en fin hamn med båtar som ligger och vaggar i sensommarljus och små män som sitter bredivd och matar hundar med färsk fisk. 
 
Och små restauranger som nästan alltid är ganska tomma. 
 
 
Och hallå från nya skorna föresten!
 
 
 
Ja, ja. Sedan tog jag och greta hejdå-bilder förstås haha. <3 
 
 
 
Och sedan kom kvällen även den här gången och butikerna tändes upp av små varma lampor. På gatorna körde cyklister utan ljus och vi behövde ta på oss en tjockare tröja. 
 
Och vi fastnade i skyltfönster efter skyltfönster. Så many beautiful things to buy but so little space in our suitcases!!! Men! Gick bra för mig, ändå. Jag fick med allt hem. 
 
Sedan hamnade vi på mitt favorit-place! Veggo-burgare. Och anna anslöt sig. Så mysig kväll. 
 
Skål skål skratt skratt. 
 
Och här hemma rullar vardagen på men jag längtar tillbaka varje dag. 


GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen    •     •   http://goforfit.se/

Såååå fina bilder! Ser helt otroligt härligt ut! 😍


Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3