PUERTO DEL CARMEN

Hej vänner <3. 
 
Phjuh. Det märks att vi alla börjar bli väldigt trötta nu. Just nu blir det väldigt lite sömn och väldigt mycket träning för mig och mitt team. Det är lite gäspigt men verkligen kul. Jag tycker om den här tillvaron väldigt mycket även om det är långa dagar. Vi liksom leker oss igenom dagarna. Jag har verkligen skitkul kollegor. Och under dansträningarna är det fysiskt hårt och väldigt intensivt men ändå kul och skrattigt. Man blir ju övertrött. Allt är kul tillslut. 
 
Jag får också jobba i solen hela dagarna och det påverkar mycket. Den ger så mycket energi tycker jag. Point of the story är att jag har det himla bra här och tror att dessa 2,5 månader kommer gå alldeles för fort. 
 
I onsdags hade jag min första lediga dag (<3<3) också!! Alldeles ensam förstås (det blir så i början när man har små team, i större team har man dagar ihop med någon jämt). Jag tog bussen alldeles för långt och hamnade i Puerto Del Carmen. En halvstor kuststad som var himla fin. Mysig och med bra butiker och gator fyllda av restauranger. Dessutom har staden en lång folktät strand med musik och bärs-folk, men också ett liten mindre vik där man kan hänga något mer privat. Bra tycker jag! Att man kan välja!
 
Välkommen till musik och bärs-människorna.
 
 
Bra vågor här tydligen. Ja inte denna då. Men det ska tydligen finnas bra vågor här där jag bor. Ska surfa nån dag. 
 
 
Jag la mig mitt i sanden en stund. Hade inte tänkt att strandhänga så hade inga grejer med mig. Men ibland funkar det ändå. 
 
Promenerade vidare. Så här ser main road ut. 
 
 
Och fortsätter man så kommer man till den lilla viken jag pratade om!
 
 
 
 
Fint ställe. Här hängde jag ett tag. 
 
Ikväll: gameshow med teamet. Vi har team-dag på lördagar! Kul! Vi spelar vattenpolo i alldeles för djupa pooler och sen så har vi kul show på kvällen, då. Roligt att göra något alla tillsammans också. 
 
Vi hörs snart igen! Tänkte visa hur jag bor!Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3