PLAYA BLANCA OCH JAG ÄR FÖREVIGT TACKSAM

Hej! I söndags var jag äntligen ledig lite grann. Jag och min kollega mr T hade hyrt en bil för att vi skulle kunna åka ner till Playa Blanca, den södra delen av ön. Där ligger det ett annat TUI-hotell där hans flickvän jobbar + Solveig och Teresa som jag ju jobbade med i Grekland!! Mina fina vänner. <3 

Det är verkligen drömiskt uppe i bergen.
(null)

(null)
 
Och för att inte tala om Playa Blanca! Vattnet var så himla fint och alldeles klart. Lanzarote är en himla fin ö, ändå. All mark är väldigt mörk och alla hus är vita. De har väldigt strikta regler här om hur man får bygga husen. Vita och låga, ska de vara. Och så alldeles kristalligt vatten. Här kan man hänga ett par månader!
(null)

(null)

(null)

(null)

Vi fikade lite i deras stad innan vi åkte upp mot östkusten igen. 
(null)

(null)

Och efter att ha roadtripat upp mot östkusten så slutade vi tillslut här hemma i Costa Teguise! Jag visade dem mitt hotell och min lägenhet och sedan strosade vi i genom staden och hamnade på en texmex-restaurang. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Jag beställde lite natchos med färsk guacamole (mmm<3 alla som jobbar som jag gör VET att man alltid längtar efter färsk guacamole eller avokado för det finns knappt här!!) till förrätt och sedan lite grönsakslasagne. 
(null)

Solveig körde på något mer mex-inspirerat.
(null)

Och så skålade vi sangria förstås!
(null)

(null)

(null)

Det är så märkligt hur tiden funkar. För bara ett par veckor sedan grät jag typ ögonen ur mig för att jag lämnade Kos och behövde säga hejdå till de här. Nu bor i på samma ö igen och kan fortsätta att upptäcka livet ihop. ❤️ Jag är förevigt tacksam till TUI som bara öser in alla dessa fina människor i mitt liv. Jag har fått några av mina närmsta vänner genom det här jobbet. 

Nu: jobb! Igår drinkade vi på baren bredvid så jag har sovit typ -1 timme i natt. Inget som inte lite pannkakor och frukt till frulle kan lösa! Ta hand om er så hörs vi imorgon amigos.Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3